tomi Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Potrzebuję pomocy. Może ktoś z okolic Białego za rozsądną cenę podpiąłby mój niedawny zakup pod VAG-a. Chciałbym przede wszystkim sprawdzić kąt wtrysku, pompę itp przed zimą. Proszę o odpowiedzi jeśli kogoś znacie. Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaha Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Tomi, PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooojtus Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Potrzebuję pomocy. Może ktoś z okolic Białego za rozsądną cenę podpiął by mój niedawny zakup pod VAG-a. Chciałbym przede wszystkim sprawdzić kąt wtrysku, pompę itp przed zimą. Proszę o odpowiedzi jeśli kogoś znacie. Dzięki i pozdrawiam doslownie o to samo chcialbym poprosic,speca od silnika skomputeryzowanego, Bialystok, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo8004 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Mam kumpla, ktory sie tym bawi. Na pw lub na gg podam kontakt do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorZad Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Flaha wysłałem do Ciebie PW..bo tez musze się podpiać pod VAG-a pozdro [ Dodano: 28-12-2006, 22:13 ] Odezwę się tez do pablo zobaczymy kto bedzie szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 pochodze dokladnie z Hajnówki , 60 km od bialego. mam kumpla w hajn ktory moze takie rzeczy sprawdzic.kontakt na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi