david22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 koledzy z ta gleba jest tez problem bo nie tylko ja uzytkuje te Pocisk zonka jezdzi wiecej odemnie bo ja siedze za granica. tak to jest 1BA
paput Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 koledzy z ta gleba jest tez problem bo nie tylko ja uzytkuje te Pocisk zonka jezdzi wiecej odemnie bo ja siedze za granica. tak to jest 1BA to łąduj 16" bo 18" to jeszcze Ci żonka doprawi :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 piekna a4 .. sam bede szukal 2.8 w q i z automatem ale w a6... a co do gleby w q.... po nierównych drogach te koła dadzą rade zawieszeniu tak samo jak jakaś niewielka gleba (1be czy -30 ) .... gratki fury
paput Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 piekna a4 .. sam bede szukal 2.8 w q i z automatem ale w a6... a co do gleby w q.... po nierównych drogach te koła dadzą rade zawieszeniu tak samo jak jakaś niewielka gleba (1be czy -30 ) .... gratki fury teraz się każdy na duże benzyny przesiada, co bedzie jak gaz zdrożeje ;( :>
cacek89 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 piekna a4 .. sam bede szukal 2.8 w q i z automatem ale w a6... a co do gleby w q.... po nierównych drogach te koła dadzą rade zawieszeniu tak samo jak jakaś niewielka gleba (1be czy -30 ) .... gratki fury teraz się każdy na duże benzyny przesiada, co bedzie jak gaz zdrożeje ;( :> zdrozeje i benzyna...
Rekomendowane odpowiedzi