grzes1150 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 http://moto.allegro.pl/blow-off-uniwersalny-alu-regulowany-1-8t-2-7t-uniw-i2086519327.html Panowie, coś takiego podejdzie? Niby w opisie blowoff a wygląda jak DV do układu zamkniętego Ja bym tego nie kupił. Zresztą miałem BOVa Properfekt typ2 i po kilku dniach użytkowania wywalił CHECK i błędy składu mieszanki i sondy :gwizdanie: Przy doładowaniu 1Bar strzelał mocno ale przy zmianie biegu zawsze występuje coś takiego jak by się auto zastanawiał przyśpieszać/nie przyśpieszać co za tym idzie auto ma słabsze osiągi - po powrocie na ori DV auto chodzi znacznie lepiej a BOV poszedł do zwrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grewal Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 http://moto.allegro.pl/blow-off-uniwersalny-alu-regulowany-1-8t-2-7t-uniw-i2086519327.html Panowie, coś takiego podejdzie? Niby w opisie blowoff a wygląda jak DV do układu zamkniętego Ja bym tego nie kupił. Zresztą miałem BOVa Properfekt typ2 i po kilku dniach użytkowania wywalił CHECK i błędy składu mieszanki i sondy :gwizdanie: Przy doładowaniu 1Bar strzelał mocno ale przy zmianie biegu zawsze występuje coś takiego jak by się auto zastanawiał przyśpieszać/nie przyśpieszać co za tym idzie auto ma słabsze osiągi - po powrocie na ori DV auto chodzi znacznie lepiej a BOV poszedł do zwrotu. no i właśnie dlatego się zastanawiam... a jeśli oryginalny dv, to skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a jeśli oryginalny dv, to skąd? no jak to skąd? z Salonu Audi, VW, Seat'a, lub Skody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grewal Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a jeśli oryginalny dv, to skąd? no jak to skąd? z Salonu Audi, VW, Seat'a, lub Skody to raczej oczywiste hehe miałem bardziej zapytać, w jakich modelach występowały takie dv-ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a jeśli oryginalny dv, to skąd? no jak to skąd? z Salonu Audi, VW, Seat'a, lub Skody to raczej oczywiste hehe miałem bardziej zapytać, w jakich modelach występowały takie dv-ki 1,8T i 2,7 BIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 takie same sa w oplach, saabach 2.0 i 3.0T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grewal Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 takie same sa w oplach, saabach 2.0 i 3.0T jaki będzie efekt montażu takiego dv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 takie same sa w oplach, saabach 2.0 i 3.0T jaki będzie efekt montażu takiego dv? przy oryginalnym filtrze-żaden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grewal Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a przy stożkowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a przy stożkowym? będzie syczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 u mnie przy doładowaniu 1.2bara na ori obudowie filtra było wyrąznie słychac oczywiście na stozku rąbnie donosnie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 A nie mówisz czasem o dźwięku "Surge"? Ja mam taki efekt w Sierrce u mnie przy doładowaniu 1.2bara na ori obudowie filtra było wyrąznie słychac oczywiście na stozku rąbnie donosnie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed22 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 fajny dźwięk co to ten surge?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 fajny dźwięk co to ten surge?? Słychać w filmiku że bov słabo upuszcza i słychać jak ciśnienie wali po łopatach wirnika a to dla turbiny raczej zdrowe nie jest :gwizdanie: U mnie seryjny DV już od roku spokojnie znosi doładowanie 1Bar więc po co takie zabawki. "Jeden osiem te mówi bovom NIE." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Słychać w filmiku że bov słabo upuszcza i słychać jak ciśnienie wali po łopatach wirnika a to dla turbiny raczej zdrowe nie jest :gwizdanie: to właśnie jako pierwsze usłyszałem dla mnie-to BOV w ogóle się nie otwiera-powinno być pożądne psyknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja polecam DVke FORGE'a Ze stożkiem dobrze syczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid97531 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 luki a nie wiesz gdzie mzna dostac oringi do forga bo mi zacina sie tloczek w forgu i narazie jezdrze na seryjnej dv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 luki a nie wiesz gdzie mzna dostac oringi do forga bo mi zacina sie tloczek w forgu i narazie jezdrze na seryjnej dv Tu znajdziesz kit naprawczy: http://www.forgemotorsport.co.uk/content.asp?inc=product&cat=0007&product=FMDVSK i sprężyny do DVki Forge'a http://www.forgemotorsport.co.uk/content.asp?inc=product&cat=0007&product=FMDVTUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja kupiłem DVkę tej firmy http://www.proracingtechnology.com/html/oferta.html W razie jak się coś zj**ie to wymiana bebechów na nowe 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja kupiłem DVkę tej firmy http://www.proracingtechnology.com/html/oferta.html W razie jak się coś zj**ie to wymiana bebechów na nowe 30 zł Forge to to nigdy nie będzie ale można brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi