Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do TD-kowców

Hallcat czy Jackson ? Czyli isc w strone e3 czy e4 ?

Wg mnie Hellcat jest bardzo dobry poza tym E4 ma skretna wieze a to duuuuzy plus. T95 granie to mordega juz prawie koncze ale ciezko idzie

Opublikowano

Tak ale E3 jest o niebo twardsze od E4 i tu będziesz zadowolony

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś dużo lightami ? Poszukuje do plutonu :) Zapraszam do klanu -ARD- fajna atmosfera i brak gimbazy. Wymagany ts :)

Wysłane z mojego MediaPad 10 FHD

Opublikowano

Gra ktoś dużo lightami ? Poszukuje do plutonu :) Zapraszam do klanu -ARD- fajna atmosfera i brak gimbazy. Wymagany ts :)

Szefie ja raczej nie preferuje lajtow :) wole Mocne, cos ciezszego. Zapodalem pytanie odnosnie rekrutacji do twojego klanu wiec zobaczymy na co cie stac :wink: . Malo troche macie ludzi na dzien dzisiejszy 15 czlonkow ze tak brzydko napisze :kox: .

Opublikowano

Moj nick lucjan0681e zapodajcie do mnie gram od 4 do 9

Wysłane za pomocą Commodore 64

Opublikowano

A ja w to gówno gram coraz rzadziej co nowa aktualizacja to gorsza się robi ta gra.

Opublikowano

A ja w to gówno gram coraz rzadziej co nowa aktualizacja to gorsza się robi ta gra.

Alternatywa moze byc WT, czyli War Thunder. Po dodaniu czolgow w War Thunder sporo gralem, ostatnio spaprali troche wszystko aktualizacja jednak duuuzo wiekszy realizm nie ma paskow HP (zycia) sa moduly i wyjezdzajac czolgiem pod SU 152 trzeba miec stalowe gacie, praktycznie 1 strzal eliminuje skutecznie caly czolg. Sprawdz to moze akurat tobie bardziej podpasuje niz WoT :).

Opublikowano

Troszke malo ludzi bo wylamalismy sie z innego klanu. Ale rozstawisjacy u nas to byly czlonek FEAR :-)

Chłopaki kto nie ma klanu to zapraszam! Rozwijamy się szybko i po jutrze pierwsze CW. nie pożałujecie ;)

Klan -ARD-

Mój nick w grze : Grzesmk4 , można śmiało na PW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na x1 basswood997

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nick w grze taki sam wilu8

Opublikowano

nie wiem o co chodzi ale z dnia na dzień....coraz mniej mam ochotę w to grać

Opublikowano

RAWULI sporo osób tak mówi :-P i do dziś grają :-)

Opublikowano

Ja w sumie od niedawna gram i mam podobne odczucia jak RAWULI. Dobór czołgów w drużynie oraz przeciwników to jakaś porażka. A nawet same czołgi o podobnych tierach nie są adekwatne do uzbrojenia innych walisz w nich nawet goldem i nic im, a do Ciebie on walnie raz i po Tobie to jest chore i odechciewa się grać. Grając artylerią w jednej linii to co tier to zamiast mieć lepiej to jest gorzej jakby się cofało technologicznie.

Opublikowano

Witam sprzedam konto na WoT kupiłem motor i nie mam czasu grać 10 czołgów X poziomu 3 lighty VIII poziomu 3 czołgi premium VIII poziomu,każdy czołg posiada kamuflaż za złoto , wyopsażenie 3na3 moduły 3na3 jak ktoś zainteresowany więcej info na PW.

Opublikowano

Kupiłem za 8zł klucz na alledrogo do armored warfare i jest ogień. Bardziej mi się podoba niż WOT w którego coraz rzadziej gram

Opublikowano

Niestety za dużo modów jest i sie robi kiepsko trza albo byc cierpliwym albo grać grupowo pluton\klan twierdza

Opublikowano

W jaki sposób najwięcej zarabiać srebro i pd bo to jest trochę mozolne

Opublikowano

Kupić premium konto i dobrze grać :-) nie ginąć w pierwszych minutach bitwy + robić dobry dmg :-)

A jeśli sam zarobek to kupić czołg premium 8 tieru do tego konto premium i trzaskac dmg. Przykładowo bitwa z dziś na jadzi 8.8 konto premium 3700 zniszczeń i na czysto 97tys srebra. Jeśli brakuje kasy gram jadzią i cdc naprzemian. Kredytów nie brakuje :-)

Opublikowano

Chodziło mi o sposób bez wydawania realnej gotówki ?