Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B5 TDI by a4-freunde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dzieki paput ..... jest dobrze

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------

nie nie nie ja i moje plomby chcemy życ:)

Opublikowano

ładne autko

avusy super nic innego bym nie wrzucał chyba ze cos z "HI END"

ale jest jedno ALE te masakryczne nakładki na hamulce, ja wstydziłbym się z tym jeździć, ba przyznam się, kupiłem takie do mnie :) dołożyłem do zacisku i stwierdziłem że chyba oszalałem, odesłałem dziadostwo bo w realu wygląda to jak mega bublowa imitacja, no i odmalowałem po prostu ładnie zaciski :) pozdro

Opublikowano
  • Autor

tobie sie nie widziały mi nie przeszkadzaj sa wiecznie krwisto czerwone i nie musze ich malowac co sezon.... ale to tylko moje zdanie :)

Opublikowano

Krzysztof dawaj foty ....

Opublikowano
  • Autor

DSC_0558.jpg

DSC_0559.jpg

DSC_0560.jpg

DSC_0561.jpg

DSC_0562.jpg

Opublikowano

z czego to dokładka?:kox: cupry?

jeszcze jak by był nizej i fela inna to byłyby koxior:kox:

Opublikowano

Kolego, chciałem zapytać tą nawigację RNS-e którą kupiłeś to od A6-stki ? Czy w ogóle ma to znaczenie ? chodzi mi o to ze pasuje do tunelu środkowego a na allegro na prawde jest dużo tych nawigacji od różnych aut.

Opublikowano
Kolego, chciałem zapytać tą nawigację RNS-e którą kupiłeś to od A6-stki ? Czy w ogóle ma to znaczenie ? chodzi mi o to ze pasuje do tunelu środkowego a na allegro na prawde jest dużo tych nawigacji od różnych aut.

najmniej inwazyjna jest z A6 C5, ale też powstaja szpary, nie ma żadnej P&P do B5:whistling:

Opublikowano
  • Autor

rns-e pochodzi od a4 b7

---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ----------

i bylo troszke zabawy zeby wygladało to dobrze

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ----------

z czego to dokładka?:kox: cupry?

jeszcze jak by był nizej i fela inna to byłyby koxior:kox:

dokładka od cupry leona...... koło mi sie podoba i tylko ono pasuje do mojej babci.....:)

---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ----------sprzeglo.jpg[/url

no i przyszła kolej na sprzegło jutro z rana mechanik i wymiana

Opublikowano

odrazu lepiej z dokladka:kox: taki zderzak bez spryskow kupiles czy sam zaslepiles?

Opublikowano
  • Autor

sam zaślepiałem otwory na spryski....

Opublikowano

a4-freunde odpisz na PW :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no i jest nowe sprzegło ... stare sprzegło siedziało jeszcze oryginał.... :)

---------- Post dopisany 14-09-2013 at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany 03-09-2013 at 21:17 ----------

małe podtopienie na parkingu studzienka nie zdażyła odprowadzic wody:)

aaa.jpg

Opublikowano

u la la, ale podmyło... dokładka zderzaka od cupry? ładnie się prezentuje sedanik :thumbup1: rzucają się w oczy mega przyciemnione szyby, co osobiście średnio mi się tutaj widzi (za ciemne wg mnie) ile % ta folia ma na szybkach?

Opublikowano
  • Autor

light black pisalo na opakowaniu :)

Opublikowano
light black pisalo na opakowaniu :)

to chyba w drukarni się yebnęli, powinno być ULTRA TURBO BLACK :decayed: chyba, że tak na focie tylko wyszło :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nie to tylko fota taka :) .... predzej na fotkach z bobu jest spoko ....

---------- Post dopisany 03-10-2013 at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany 15-09-2013 at 01:21 ----------

kolejny projekt

OBUDOWA WSKAŹNIKÓW NA SŁUPEK CZARNA 3x52mm #VAT (3595107616) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ----------

WSKAŹNIK CIŚNIENIA DOŁADOWANIA - BOOST, BAR - WAWA (3581253041) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------

ma moze ktos cos takiego podobnego

Opublikowano
no i jest nowe sprzegło ... stare sprzegło siedziało jeszcze oryginał.... :)

---------- Post dopisany 14-09-2013 at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany 03-09-2013 at 21:17 ----------

małe podtopienie na parkingu studzienka nie zdażyła odprowadzic wody:)

http://s24.postimg.org/92jkkhgn5/aaa.jpg

ori usy ?
Opublikowano
  • Autor

niestety nie .....