Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B5 TDI by a4-freunde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest konkretnie :kox:

Opublikowano

no ale duży hebel do tego obowiązkowo:decayed:

Opublikowano

ładnie jest :kox:

Opublikowano

chłopaki ale to bedzie tak wyglądać, fotka od amigosów:lol1:

Opublikowano
  • Autor

no zobaczymy ... kurde kolega jest pod telefonem jezdzi po polsce naprawia sejfy w biedronkach i dzis znow dostał telefon i go nie ma a musze odebrac od niego koła ....... k......wa juz sam nie moge sie doczekac :)

Opublikowano

Wklej zdjęcia kozy :)

Opublikowano
  • Autor

DSC_0418.jpg

DSC_0419.jpg

DSC_0420.jpg

DSC_0421.jpg

DSC_0422.jpg

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ----------

i co panowie ? mam mieszane uczucia :/

Opublikowano

jakbyś go posadził to by wyglądało:wink:, i opone z niskim profilem:decayed:

Opublikowano

brakuje gleby :kwasny: zakladaj gwint nie musisz glebic kto wie jak nisko, na 63cm juz bedzie o wiele lepiej jak teraz:wink:

Opublikowano

nie wygląda dobrze

p.s co ty masz za zaciski? czy to tylko hmmm, nakładki?

Opublikowano
  • Autor

DSC_0423.jpg

DSC_0425.jpg

DSC_0426.jpg

DSC_0427.jpg

DSC_0428.jpg

Opublikowano

No ja również mam mieszane uczucia.Poza tym twoje fele,różnią się troszkę od tych pokazanych przez kolegę Kowi87.Wracaj do Avusów:)

Opublikowano
  • Autor

tak nakładki bo farba nie wytrzymywała za długo a to załozyłem i wyglada dobrze i nie musze co chwila malowac zeby było krwisto czerwone .... ale o tym tu mowa .... tylko o felgach ......

ze zmaina felg wiarze sie to włanie załozenie gwintu ktory mam w bagazniku oraz wieksze tarcze przod bo przy tym kole gina

---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

DSC_0429.jpg

DSC_0430.jpg

---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ----------

z gwintem to jest jeszcze problem bo jeden z przednich amortyzatorów jest wylany .... i to tak same koszty.... bije sie z myslami

Opublikowano

Wracaj do avusow, na nich auto zdecydowanie lepiej wyglada. Na nowych jest za ciemno - ciemny kolor, ciemne szyby i ciemne felgi. Jeden powie - ooo bandyta ale wiekszosc powie nuda, nic sie nie dzieje.

Opublikowano
  • Autor

kurcze chciał bym zmienic cos w tym aucie . zeby wygladał jak kilka aut na forum swiezo nowo ciekawie a nie wiem jak ? fajnie sie mienia jak sie jedzie ale nie oto chodzi chyba:)

Opublikowano

Ja bym zostawił to koło, tylko, żeby było jebnięcie to brakuje gleby i niskiego profilu. Avusy oklepaneeeeeeee :thumbdown::decayed:

Opublikowano

mogła by być cała srebrna ta felga, noi bez gleby to nawet BBS LM nie wyglądał by tak jak wygląda:wink:

Opublikowano

Krzysztof - ja Ci mówię . sprzedaj tego sztrucla i kup cos innego - bo już zaczynasz fisiowac :)

Opublikowano

Ja bym to dobrze wypolerował z zewnątrz , sródki czarne , niski profil , gwint w dół ,dobre foto i będzie kox :wink:

Opublikowano
  • Autor

no i dzis wpadły ala usa ... dzieki krzysaudi za pomoc i folie ..... odwdziecze sie przy najblizszej okazji

DSC_0432.jpg

DSC_0433.jpg

DSC_0434.jpg

DSC_0435.jpg

DSC_0438.jpg

DSC_0440.jpg

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ----------

a co do kół zostaja avus II .... tomasony nie powalaja na kolana.....