a4-freunde Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) Audi A4 b5 by A4-freundeWykaz modów zewnętrznych Zderzak przód S4 Progi Omega b Lampy po liftowe Depo + xenon 4300k Lampy tył f&k motive red&white (zrobione na red&blak) Koncówki wydechu wmsport Lip spojler na tylna klapie Felgi oryginalne Avus III 18 cali Opony 215/35 r18 Dokładka tylnego zderzaka wygładzona ze zderzakiem Dokładka zderzaka przedniego cupra Znaczki s4 przód i tył Grill s4 Prawe duże lusterko Ramka grilla oklejona carbonem 3m przyciemione szyby 35% Nakładki na zaciski brembo obrysy ala USA Wykaz modów wewnętrznych Radio rns-e 2 din Nawiewy polift Lampka podsufitowa po lift decory okleone folia 4d carbon siedzenia sport sitze ( replika rs4 ) podłokietnik z telefonem Audi podswietlenie klamek na podzespołach Audi A6 c5 czerwone i białe lampki w dzwiach licznik z fisem i z białym podswietleniem kierownica trojramiena skórzana uchwyt recznego skorzany moduł cenralnego zamka z pilotem doswietlanie zakretów living home Układ jezdny i hamulcowy tarcze przód Ate power disc zawieszenie gwintowane ap dystanse przód 17mm tył 23 mm Plany zderzak s4 tył ewentualnie dokładka pdc wtryski afn turbina ze zmienna geometria intercoler wiekszy program tylna kanapa w skórze ewentualnie obszyc ta co jest zmiana hamulców na 288mm lub 312 mmRESZTA WYJDZIE W PRANIU Edytowane 9 Listopada 2015 przez a4-freunde
HaVoK Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 O! A kolega nie miał już tematu w tym dziale z tym autem? Coś było chyba. Plany na +. Tylko ten znaczek na grillu nie pasuje do diesla
RafuZG Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 było było to auto na bank, ale nie wiem kogo
HaVoK Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=221863.0;highlight=a4-freunde Pamiętam, kolega się nie potrzebnie oburzył. No mam nadzieję że teraz lepiej pójdzie
radimm Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Fajne autko, plany dobre Jak najszybszego ich wykonania zycze
mrogal Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 ZMIENIONE : ZDERZAK PRZÓD S4 LAMPY PRZÓD LIFT LAMPY TYŁ F&K MOTIVE KOŃCÓWKI WYDECHU WZÓR S4 LOTKA NA TYLNEJ KLAPIE S4 FELGI ORYGINALNE S4 DOKŁADKA TYLNEGO ZDERZAKA POMALOWANA W KOLOR KIEROWNICA S4 RADIO AUDI CONCERT CD NAWIEWY OD POLIFTA PRZEŁACZNIKI PODGRZEWANYCH FOTELI LAMPKA PODSUFITOWA OD POLIFTA ZNACZKI S4 PRZÓD I TYŁ RAMKA GRILLA OKLEJONA W CARBON 3M ZAŁOZONY ALARM Z MODUŁEM KONFOFRTU Z SYZORYKIEM Wszystkie te tajle wyjęczałeś na allegro męcząc sprzedawców ?
jedrekx Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 auto ładne, ale: -wywal znaczek S4.. w takim dieslu wygląda przekomicznie, -obniż go -wyłącz Caps Lock bo to wygląda jakbyś krzyczał
Kowi87 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 ZMIENIONE : ZDERZAK PRZÓD S4 LAMPY PRZÓD LIFT LAMPY TYŁ F&K MOTIVE KOŃCÓWKI WYDECHU WZÓR S4 LOTKA NA TYLNEJ KLAPIE S4 FELGI ORYGINALNE S4 DOKŁADKA TYLNEGO ZDERZAKA POMALOWANA W KOLOR KIEROWNICA S4 RADIO AUDI CONCERT CD NAWIEWY OD POLIFTA PRZEŁACZNIKI PODGRZEWANYCH FOTELI LAMPKA PODSUFITOWA OD POLIFTA ZNACZKI S4 PRZÓD I TYŁ RAMKA GRILLA OKLEJONA W CARBON 3M ZAŁOZONY ALARM Z MODUŁEM KONFOFRTU Z SYZORYKIEM Wszystkie te tajle wyjęczałeś na allegro męcząc sprzedawców ? skoro podkreśla ceny to pewnie tak, jak sobie przypomnieć sprzedaz grila armiego Dobrze że ten grill kupiłes, wkońcu ten znaczek S4 wyleci
Gość Damian A4 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 ZMIENIONE : ZDERZAK PRZÓD S4 LAMPY PRZÓD LIFT LAMPY TYŁ F&K MOTIVE KOŃCÓWKI WYDECHU WZÓR S4 LOTKA NA TYLNEJ KLAPIE S4 FELGI ORYGINALNE S4 DOKŁADKA TYLNEGO ZDERZAKA POMALOWANA W KOLOR KIEROWNICA S4 RADIO AUDI CONCERT CD NAWIEWY OD POLIFTA PRZEŁACZNIKI PODGRZEWANYCH FOTELI LAMPKA PODSUFITOWA OD POLIFTA ZNACZKI S4 PRZÓD I TYŁ RAMKA GRILLA OKLEJONA W CARBON 3M ZAŁOZONY ALARM Z MODUŁEM KONFOFRTU Z SYZORYKIEM Wszystkie te tajle wyjęczałeś na allegro męcząc sprzedawców ? Umarlem :polew: :polew:
a4-freunde Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 kolego nie wiem co teraz mam za zawieszenie... ale w piwnicy leza sprezyny -40 h&r czerwone
HaVoK Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 1BA ze zdjęcia. kolego nie wiem co teraz mam za zawieszenie... ale w piwnicy leza sprezyny -40 h&r czerwone Samych sprężyn bym nie zmieniał bo amory mogą się niedługo wysrać
a4-freunde Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 boje sie troszke gwintu bo u mnie na warmi jest troszke dziurawych dróg , wiec nie bede ryzykował ... a amory jak sie skoncza to pracuje w sklepie motoryzacyjnym wiec bede miał je w dobrej cenie zakupu
august Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Szczerze to nie znam nikogo komu się wysrały po założeniu niższych sprężyn, ale fakt coś w tym jest, na pewno lepiej założyć amorki dopasowane do springów.[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 14:27_________________________________________________ boje sie troszke gwintu bo u mnie na warmi jest troszke dziurawych dróg , wiec nie bede ryzykował ... a amory jak sie skoncza to pracuje w sklepie motoryzacyjnym wiec bede miał je w dobrej cenie zakupu No ale gwint to akurat zawsze możesz podnieść jak będą iskry za tobą leciały. Ja bym się bardziej -40 bał. Dlatego założyłem u siebie 1BE i mam lepszy wygląd, ten sam komfort i spokojną głowę
a4-freunde Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 ja dokazdego ze swoich audików zakładałem sprezyny czy to weitec czy h&r i było ok ..... :> a za gwint dobry trzeba dac 1500 pln a za springi dałem 200 pln z wysyłka
Rafal_ Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 jeżdżę już chyba ze dwa lata na springach i ori amorkach i jest
HaVoK Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 jeżdżę już chyba ze dwa lata na springach i ori amorkach i jest Tylko pewnie miałeś fabrycznie zapakowane 1BE
Rafal_ Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 jeżdżę już chyba ze dwa lata na springach i ori amorkach i jest Tylko pewnie miałeś fabrycznie zapakowane 1BE nie nie było 1ba
a4-freunde Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 chłopacy a jak jest z zarówka kierunkowskazu dwu włóknowa zeby był obrys z przodu jak to jest w praktyce i z policja
Rekomendowane odpowiedzi