a4-freunde Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 wygladaja mega ! Przydaloby sie dobrac czarna skorzana kanape na tyl zeby to fajnie wygladalo szukam tylnej kanapy ... ale mysle zeby obszyc ja moze .... wiesz zrobic podobne szfy podwojne przeszycia .Ale to juz temat na zime przepraszam a gdzie prawa autorskie ?? a były takie jak tak to odrobie w polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusektdi Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 przepraszam a gdzie prawa autorskie ?? a były takie jak tak to odrobie w polu umyjesz golfiacza przed zlotem i bedziemy kwita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 tak to wyglada mniej wiecej na aucie i co wy o tym myslicie ? Klon mojej podobne autko zacne ciemny kolor ma coś w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 taki tam telefon reszta podłokietnik i instalacja w trakcie demontażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 jak zdemontujesz wiazke/modol to zrob fotke, chce porownac z ta co ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 jak uda mi sie ja cała wydrzec to zrobie ci fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 jak nie to sprzedam Ci moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 A co nie bedziesz montował u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Kawał dobrej roboty na tym kole wygląda zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 a dziekować dziekować.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 A co nie bedziesz montował u siebie nie, mam bt i w zupelnosci mi wystarczy, a wiazka lezy w domu i chce poprostu porownac czy to co mam to wszystko czy cos brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Edytowane 5 Października 2014 przez a4-freunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Nie myślałeś nad ori lampami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Takie tam z wypadu na Vag village Nie myślałeś nad ori lampami ? to znaczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Takie tam z wypadu na Vag village Nie myślałeś nad ori lampami ? to znaczy ? ori polifty na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Takie tam z wypadu na Vag village Nie myślałeś nad ori lampami ? to znaczy ? ori polifty na tył nie te mi sie mega widza...a ori fajne ale za duzo tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Pieknie sie prezentuje , jak ja wszystko zloze to musimy sie spotkac gdzies ,bo musze ja pomacac . Freunde , wrzucaj zdj przez cos innego ,bo wyszly pieknie i a powiekszyc nie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 poszly na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dzieki , dobrze ,ze pogoda dopisala , a jak tam droga , bez problemu ? mi dopiero w sobote rano udalo sie opony nalozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi