jaszczur13 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Witam wszystkich, mam pytanko czy ktoś może się orientuje od czego jest ta wtyczka (zdjęcia załączam niżej) powiem tylko, że znalazłem ją wczoraj podczas odgrzybiania klimy za schowkiem, przewód leci z wiązce z kablami do podświetlania schowka i nóg pasażera. Pozdrawiam A4 :th:
Musashi Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 byc moze to kostka wylacznika poduszki pasazera
adamq Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Może od jakiejś zmieniarki wtyczka?
schiller Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Może od jakiejś zmieniarki wtyczka? tez o tym myslalem ale w B5 nie było zmieniarki w schowku. po pinach to wygląda jakby było 2xmasa zasilanie i sterowanie. może jakiś silniczek?
jaszczur13 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki za podpowiedzi, wydaje mi się, że jednak będzie to wtyczka do podłączenia wyłącznika poduszki pasażera tak jak pisał "Musashi". W książce serwisowej znalazłem opis ze zdjęciem takiego właśnie wyłącznika w schowku, niestety u mnie jego brak i jedynym sposobem żeby wyłączyć poduchę jest podpięcie VAGa. Jeszcze raz dzięki Pozdrawiam
Musashi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 jezeli bys chcial mozna uzupelnic wylacznik poduszki pasazera. wlasnie dlatego jest kostka do dyspozycji.
Rekomendowane odpowiedzi