jocker01 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Pozdrawiam. tak jak w temacie teraz naprawde warto sie pochwalic bo wczesniej nie bylo czym, standard z wymionymi lampami poliftowymi. wczoraj odebralem moje nowe felgi 18" 225/40. zalaczam fotki, podobaja sie? Pozdrawiam Jocker01
johnybravo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 no felgi fajne ale gleba musowo noi plusik za lampki przednie :th: . jeszcze tylknie zmien na poliftowe i kierunki boczne . pozdro.
jocker01 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2008 dzieki, wlasnie przed obnizaniem bronie sie rekami i nogami, ale moja zona dzis jak objrzala te felgi przy swietle dziennym mowi ale czy on nie jest teraz za wysoko i jak to trwac przy swoim, migacze boczne po liftowe sa bezbarwne? Pozdrawiam Jocker01
rafalekx Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 dzieki, wlasnie przed obnizaniem bronie sie rekami i nogami, ale moja zona dzis jak objrzala te felgi przy swietle dziennym mowi ale czy on nie jest teraz za wysoko i jak to trwac przy swoim, migacze boczne po liftowe sa bezbarwne? Pozdrawiam Jocker01 Twoja żona się zna :th: hehe gleba musi być przy 18stkach A co do kierunków na błotnikach to są białe w poliftach. Niby są na allegro dostępne bezbarwne, ale białe bardzo ładnie wyglądają Jeszcze wymień lampki tylne i będzie malinka
voxan69 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Felgi ładne ale zawias w dół mus - żona wie co mówi
yedrula Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 chlopak nie zastanwiaj sie tylko zglebiaj, zobaczysz roznice:)
MoSSS Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 witam kolegę z UK i z forum AKP UK division autko super ale dorzucam się do reszty , gleba konieczna , dorzucę ci linka do mojej A4 żebyś porównał :>, kolor trochę podobny , rozmiar felgi i opon ten sam , gleba -35mm , mogło by jeszcze trochę zejść na -50 powiedzmy , ps. możesz kupić -35mm (street sport) nietracąc na komforcie , ja nieczuje dużej różnicy do ori -20mm http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_moja_18_t_z_18_od_nowego_rs4_nowe_foto-t29541.0.html
angela Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 No dokladnie .......kobieta wie co mowi...... Obnizaj autko i bedzie malina :th:....
_Solar_ Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 rowniez dolaczam sie do wypowiedzi klubowiczow obnizaj autko i nawet sie nie zastanawiaj nad tym. Bedzie :th:
jocker01 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Dzieki panowie za slowo uznania MoSSS ile placiles za zawieszenie (zona chce wiedziec ) nad kierunkami juz pracuje aby byly biale. no ale musze sprostowac ze to nie taki zupelnie standard jak wczesniej napisalem : silniczek 1,8 ale to mozna sie domyslic po kodzie silnika klima, radio z DVD 7" wyswietlacz, wzmacniacz i tuba 240Watt. Pokrowce szyte na zamowienie. Zegar z fisem, podlokietnik no a reszta to juz standard Pozdrawiam Jocker01
MoSSS Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 zawieszenie 245 f , obecnie kosztuje 270 f :th:
Przemo 78 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 gleba nie koniecznie to z jednej strony kalectwo jesli kts jezdzi autem na codziem to nie polecam wlasnie podnioslem swoja niunie bo czulem sie jak inwalida
MoSSS Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 spoko spoko ja i kolega jocker01 mieszkamy w UK , tutaj drogi są trochę lepsze -35mm będzie idealne :th:
Rekomendowane odpowiedzi