Raf_kk Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam. Prośba jak w temacie, proszę kolegów o wycenę zestawiku bez opon. Felgi w stanie jak na zdjęciach, nie były wyważane, ale wizualnie widać że felga nr 4 do lekkiego prostowania. Z góry dzięki za Wasze zdanie Felga 1: Felga 2: Felga 3: Felga 4: w górnej lewej ćwiartceod strony wewnętrznej widać wgniecenie.
Opony_biz_pl Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Widać,że jedna jest do prostowania,więc musisz odliczyć ewentualne koszty takiego działania. Jak długo masz te felgi oraz za ile kupiłeś? Podaj te szczegóły i postaram się pomóc w ewentualnej wycenie.
Raf_kk Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 Witaj. Felgi były zamontowane na samochodzie w momencie zakupu czyli mniej więcej w sierpniu. Nic z nimi nie robiłem. Podczas jazdy przy większej prędkości czuć było delikatne drgania. Myślałem że to coś w układzie kierowniczym, ale przy zmianie opon na zimówki wyszło szydło z worka:) Więc jedna felga na prostowania a reszta wizualnie prosta, reszta jak widać
MAGIC87 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 wzór jak dla mnie szału nie robi, do tego ranty tez troche zmeczone. mysle ze max 500 zl
Raf_kk Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Próbowałem sprzedać coś bez uprawnień. Strasznie mi głupio - to nigdy się już nie powtórzy.
clinque Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 poleci zaraz ostrzezenie nie ten dzial
Rekomendowane odpowiedzi