Michu B5 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 No lecisz lecisz Prezes a co do ramki grila zostawiasz na srebrny czy czarny ;> a ja sie zastanawiam gdzie mam u siebie antene bo radio odbiera a na pulpicie jest jakiś kwadrat pewno to bedzie antena ---------- Post dopisany at 08:45 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ---------- Slawek A4 coś w temacie pisał ze chce łokieć
darek995 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 W sedanie antene masz chyba w szybie, wygodniej
Arkadiush Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Opublikowano 17 Lutego 2014 No lecisz lecisz Prezes a co do ramki grila zostawiasz na srebrny czy czarny ;> jak narazie zostaje srebro a dalej zobaczymy łokieć jest oczywiście na sprzedaż stary
Michu B5 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 No lecisz lecisz Prezes a co do ramki grila zostawiasz na srebrny czy czarny ;> jak narazie zostaje srebro a dalej zobaczymy łokieć jest oczywiście na sprzedaż stary Sławek A4 coś pisał ze chce do swojej u niego w temacie wiec mozesz mu cynka podesłac ze masz cos takiego na sprzedaż Jak grill zostaje to relingi tez srebrne by tu dobrze wygladały
Arkadiush Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Opublikowano 17 Lutego 2014 No lecisz lecisz Prezes a co do ramki grila zostawiasz na srebrny czy czarny ;> jak narazie zostaje srebro a dalej zobaczymy łokieć jest oczywiście na sprzedaż stary Sławek A4 coś pisał ze chce do swojej u niego w temacie wiec mozesz mu cynka podesłac ze masz cos takiego na sprzedaż Jak grill zostaje to relingi tez srebrne by tu dobrze wygladały Pomyślimy narazie:wink: tamtego trochę muszę poprawić sprzedam POLO TV
Michu B5 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 No lecisz lecisz Prezes a co do ramki grila zostawiasz na srebrny czy czarny ;> jak narazie zostaje srebro a dalej zobaczymy łokieć jest oczywiście na sprzedaż stary Sławek A4 coś pisał ze chce do swojej u niego w temacie wiec mozesz mu cynka podesłac ze masz cos takiego na sprzedaż Jak grill zostaje to relingi tez srebrne by tu dobrze wygladały Pomyślimy narazie:wink: tamtego trochę muszę poprawić sprzedam POLO TV Srebrne relingi , gleba i czarna szyba tu widze ostatnio na spocie była wszystkie ciemne miała i mega wygladało
Arkadiush Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Opublikowano 17 Lutego 2014 Srebrne relingi , gleba i czarna szyba tu widze ostatnio na spocie była wszystkie ciemne miała i mega wygladało czarna szyba w planach jest :decayed:gleba jest
czorny_07 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Srebrne relingi , gleba i czarna szyba tu widze ostatnio na spocie była wszystkie ciemne miała i mega wygladało czarna szyba w planach jest gleba jest Gdzie?
Michu B5 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Srebrne relingi , gleba i czarna szyba tu widze ostatnio na spocie była wszystkie ciemne miała i mega wygladało czarna szyba w planach jest gleba jest Gdzie? wszystko ma w garażu Prezes tylko założyć musi no ja tez sciemniam
Arkadiush Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Opublikowano 17 Lutego 2014 Srebrne relingi , gleba i czarna szyba tu widze ostatnio na spocie była wszystkie ciemne miała i mega wygladało czarna szyba w planach jest gleba jest Gdzie? w garażu czeka na cieplejsze dni
rosool88 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Arek jak te stołki by przyszły do soboty to można by w tym czasie szybką przekładkę zrobić??
Arkadiush Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Opublikowano 23 Lutego 2014 Arek jak te stołki by przyszły do soboty to można by w tym czasie szybką przekładkę zrobić?? stołki juz będą we wtorek na aucie mam nadzieje
chudy30 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 całkiem fajne autko,koleżko a te dekory to sam robiłeś
Arkadiush Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 całkiem fajne autko,koleżko a te dekory to sam robiłeś tak sam robiłem
Hesik Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Spray czy pistolet, ile warstw bazy i klaru?. Tez będę robił tylko chyba biała perla do jasnych stolkow.
Arkadiush Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 Spray czy pistolet, ile warstw bazy i klaru?. Tez będę robił tylko chyba biała perla do jasnych stolkow. To jest alcantara materiał
Hesik Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Dlaczego mi się wydaje ze miales blackpiano?
Rekomendowane odpowiedzi