Marcinsimier Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Witajcie Co oznacza ten klawisz na zdjęciu bo nigdzie nie znalazłem takiego "guzika" :> ...nawet ogłoszenia sprawdzałem oglądałem zdjęcia i nie znalazłem .Jak ktoś wie to proszę powiedzieć . Z góry dziękuje :)[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 15:26_________________________________________________Ja te auto mam od niedawna i czy to wcisnę czy nie to nic się nie dzieje
gizmus2006 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Na pewno nie jest to fabrycznie montowany przycisk... Może ktoś miał dzienne albo jakiś inny wynalazek po czym to odłączył i zostawił pstryczek, żeby dziury nie było.
Marek1980 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 musisz wcisnąć pedał gazu do końca a następnie ten guzik, i wtedy załącza sie system NITRO :polew: [mod]co to ma być ? [/mod] a tak na serio to nie wiem co to jest, pierwszy raz widzę coś takiego ;D ot w technicznym!
Panda z Teksasu Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 moim fachowym okiem jest to albo klawisz NITRO albo katapulta taka jak w szybkich i wściekłych dlatego radze nie sprawdzać ot w technicznym !
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 napisz, jaki masz silniczek, bo może ktoś sobie założył rezystor, albo po prostu halogeny, czy coś tego typu tym załączał. Wiem jeszcze, że niektóre ludziki włączają sobie w ten sposób wzmacniacz, więc jeśli zostały kable w bagażniku, to teoria się potwierdzi.
Marcinsimier Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 Audi A4 b5 1.6 1997r. bez lpg ;( szkoda ...hmm co to może być :mysli:
gizmus2006 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 A zdjąłeś już ten przycisk, żeby w ogóle zobaczyć co tam jest?
Panda z Teksasu Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 ej a może jakieś podgrzewanie foteli czy coś ? strzelam bo sam mam b6 ale w którymś passacie widziałem coś takiego z takim przyciskaczem
gizmus2006 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Podgrzewanie owszem jest... ale po bokach masz te pokrętła... Kolega zdejmie sobie ten przycisk dopiero coś będziemy myśleć bo tam może nic nie ma ( jak moje pseudo Webasto ;( )
Panda z Teksasu Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 a jak kolega kupował autko to nie było tam jakiejś dziewnej opcji w wyposażeniu ?
Marek1980 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 A nie ma to związku z tym radiem? jakiś przycisk od wyłączenia "prądu" żeby po wyciągnięciu kluczyka nie ciągnęło z aku? Też widziałem kilka takich patentów, nie koniecznie znajdowały sie na desce rozdzielczej
Marcinsimier Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 ja tego radia nie mam jest JVC teraz :>ale tego przycisku nie demontowałem nie wiem . Ja tez nigdzie sie nie spotkałem z takim czymś .A podgrzewane siedzenia są po bokach te przyciski mi się wydaje że to nie samoróbka to to jest naprawdę zrobione jakby juz to było od zawsze. Może jakiś "Helmut" z niemiec coś wymyślil [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 22:07_________________________________________________...ja nawet nie wiem co jest dokładnie w wyposażeniu niby wszystko prócz skóry ale NIBY . A gdzie to mogę sprawdzić co ja tak naprawdę powinienem mieć w aucie . Pomocy dla "laika" proszę :>
gizmus2006 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Co powinieneś mieć w aucie --> kody wyposażenia. gdzie je znaleźć wlepka w kole zapasowym albo w książeczce serwisowej. rozkodowanie --> http://www.audiklub.org/wyposazenie.html Samoróbka od Helmuta jak nic... chyba, że to auto Jamesa Bonda :polew:
landryn86 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 ja kiedyś na taki pstryczek halogeny sobie w golfie podłączyłem
żbik Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Wyciągnij ten przycisk i zobacz po kablach gdzie to jest podłączone, bo tak to będzie zgaduj zgadula..
Zapomnialemm Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 może to jakiś magnes na ci.ki... :mysli:
mily Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ja tego radia nie mam jest JVC teraz :>ale tego przycisku nie demontowałem nie wiem . Ja tez nigdzie sie nie spotkałem z takim czymś .A podgrzewane siedzenia są po bokach te przyciski mi się wydaje że to nie samoróbka to to jest naprawdę zrobione jakby juz to było od zawsze. Może jakiś "Helmut" z niemiec coś wymyślil [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 22:07_________________________________________________...ja nawet nie wiem co jest dokładnie w wyposażeniu niby wszystko prócz skóry ale NIBY . A gdzie to mogę sprawdzić co ja tak naprawdę powinienem mieć w aucie . Pomocy dla "laika" proszę :> To jest samoróbka, dlatego nikt Ci nie odpowie na pytanie co to jest. Jak sam widzisz każdy wróży zupełnie bez sensu. Może to, a może to. Jedyne co możesz zrobić to wyciągnąć ten przycisk i po przewodach dojść co jest podłączone pod to (jak dojdziesz gdzie idzie ten kabel i nadal nie będziesz pewny jego funkcji to pokaż co zasila i wtedy możemy pomóc), jak nie potrzebny to kup ori zaślepkę i ją tam umieścić.
Rekomendowane odpowiedzi