Opublikowano 5 Czerwca 201214 l Autor więc tak, udało się zaliczyć Nyse na gwincie co mnie bardzo cieszy. lepsze foto wpadną jutro teraz takie z Vag Nysa, teraz tylko wiekszy dystans na tył bo jednak 17mm to mało, i dystans na tył no koło wpadło strasznie. później lampy lift i zabieram sie za wnetrze ---------- Post dopisany 05-06-2012 at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany 29-05-2012 at 23:03 ---------- Przed wyjazdem na sesje bez zaślepki na tablice xD mała zapowiedź. Sorki za brudne auto ;P
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l zmieniłbym grill i pomalował progi, reszta bajka:thumbup1: i tylne lampy od polifta:naughty:
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l Autor zmieniłbym grill i pomalował progi, reszta bajka:thumbup1: wkońcu jakieś wskazówki ;P mówisz o malowaniu listwy plastikowej w kolor? nie będzie to śmiesznie wyglądać ? a gril wpadnie z S jak dobrze pójdzie
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l w sumie nie jestem zwolennikiem malowania dokładek w b5, no ale jeśli już to wszystko albo nic - bo ten czarny plastik na progach nijak się ma do reszty:wink: do tego kup sobie kawałek czarnej folii i oklej te poprzeczki między kratkami w przednim zderzaku, będzie wyglądał młodziej
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l Autor Kurcze powiem Ci, że patrząc z boku auta listwy nieźle wyglądają. Pomyśle nad tym. Co do poprzeczek, dzieki za podsunięcie pomyslu da rade pomodzić halogeny do przed lifta?
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l Autor masz gładki zderzak z przodu? niestety nie, u nas w SJ jakby mnie Poliscja zobaczyla bez tablicy to by mnie zjedli ;/ mam taką zaślepke na miejsce po tablicy. mocuje ją na taśmie dwustronnej i front jest gładki
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l daj jakąś fotke tej zaślepki, ta fota mnie zmyliła, bo wygląda jakby był bez tej wnęki:decayed:
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l Autor tajemnica szefa kuchni ;p a tak na poważnie to jest to ori tablica z anglika taka plastikowa, zrobiona na gładko pomalowana w kolor. mocuje ją na grubej taśmie dwustronnej tak, żeby nie bylo różnicy w zderzaku jak widać na zdjęciach udaje sie
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l tajemnica szefa kuchni ;p a tak na poważnie to jest to ori tablica z anglika taka plastikowa, zrobiona na gładko pomalowana w kolor. mocuje ją na grubej taśmie dwustronnej tak, żeby nie bylo różnicy w zderzaku jak widać na zdjęciach udaje sie ja pierydule, a ja rzezbilem jak tu zaklajstrowac wneke po tabli.super pomysl
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l Autor tajemnica szefa kuchni ;p a tak na poważnie to jest to ori tablica z anglika taka plastikowa, zrobiona na gładko pomalowana w kolor. mocuje ją na grubej taśmie dwustronnej tak, żeby nie bylo różnicy w zderzaku jak widać na zdjęciach udaje sie ja pierydule, a ja rzezbilem jak tu zaklajstrowac wneke po tabli.super pomysl hahaha czasem najprostsze pomysly są najlepsze ;P
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l sprytne teraz połowa forum będzie jeździć z gładkim frontem a ja cały zderzak gładki kupowałem:polew:, a tu taki patent, graty, pięknie sie prezentuje, szkoda ze te kółka nie są trochę szersze:whistling:, ale i tak jest git:wink:
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l sprytne teraz połowa forum będzie jeździć z gładkim frontem w polifcie trzeba zrobic przetłoczenie:kwasny: Ale pomysł genialny:naughty:
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l Autor sam żałuję, że to tylko 8" ale na przyszl sezon są grubsze plany więc wtedy koło wpadnie odpowiednie może też LM tyle, że 19" i 9,5 na tył. a widzisz trzebabyło śledzić temat to bys wiedział, że da sie prościej ;P
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l sam żałuję, że to tylko 8" ale na przyszl sezon są grubsze plany więc wtedy koło wpadnie odpowiednie może też LM tyle, że 19" i 9,5 na tył. a widzisz trzebabyło śledzić temat to bys wiedział, że da sie prościej ;P za mną chodził ori US front już od dawna, także sama zaślepka by nie przeszła:grin: