Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Red OOOO | SS, LM, rig photo|SPRZEDAM AUDI!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Łaaaaadna bestyjka :naughty:

:grzywa:

Opublikowano
  • Autor

więc tak, udało się zaliczyć Nyse na gwincie ;) co mnie bardzo cieszy. lepsze foto wpadną jutro teraz takie z Vag Nysa,

46108438465596157081534.jpg

41393538465784490396034.jpg

41452038466210157020134.jpg

teraz tylko wiekszy dystans na tył bo jednak 17mm to mało, i dystans na tył no koło wpadło strasznie. później lampy lift i zabieram sie za wnetrze

---------- Post dopisany 05-06-2012 at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany 29-05-2012 at 23:03 ----------

Przed wyjazdem na sesje ;) bez zaślepki na tablice xD mała zapowiedź. Sorki za brudne auto ;P

dsc8535w.jpg

dsc8537.jpg

Opublikowano

zmieniłbym grill i pomalował progi, reszta bajka:thumbup1:

Opublikowano

i tylne lampy od polifta:naughty:

Opublikowano
  • Autor

wkońcu jakieś wskazówki ;P mówisz o malowaniu listwy plastikowej w kolor? nie będzie to śmiesznie wyglądać ? a gril wpadnie z S jak dobrze pójdzie ;)

Opublikowano

w sumie nie jestem zwolennikiem malowania dokładek w b5, no ale jeśli już to wszystko albo nic - bo ten czarny plastik na progach nijak się ma do reszty:wink:

do tego kup sobie kawałek czarnej folii i oklej te poprzeczki między kratkami w przednim zderzaku, będzie wyglądał młodziej

Opublikowano
  • Autor

Kurcze powiem Ci, że patrząc z boku auta listwy nieźle wyglądają. Pomyśle nad tym. Co do poprzeczek, dzieki za podsunięcie pomyslu ;) da rade pomodzić halogeny do przed lifta?

Opublikowano

masz gładki zderzak z przodu?

Opublikowano
  • Autor
masz gładki zderzak z przodu?

niestety nie, u nas w SJ jakby mnie Poliscja zobaczyla bez tablicy to by mnie zjedli ;/ mam taką zaślepke na miejsce po tablicy. mocuje ją na taśmie dwustronnej i front jest gładki ;)

Opublikowano

daj jakąś fotke tej zaślepki, ta fota mnie zmyliła, bo wygląda jakby był bez tej wnęki:decayed:

46108438465596157081534.jpg

Opublikowano
  • Autor

taki był zamiar, żeby wyglądało na gładki ;) łap

dsc8552.jpg

Opublikowano

Z czego to wystrugałeś? :naughty:

Opublikowano
  • Autor
:P tajemnica szefa kuchni ;p a tak na poważnie to jest to ori tablica z anglika taka plastikowa, zrobiona na gładko pomalowana w kolor. mocuje ją na grubej taśmie dwustronnej tak, żeby nie bylo różnicy w zderzaku ;) jak widać na zdjęciach udaje sie
Opublikowano
:P tajemnica szefa kuchni ;p a tak na poważnie to jest to ori tablica z anglika taka plastikowa, zrobiona na gładko pomalowana w kolor. mocuje ją na grubej taśmie dwustronnej tak, żeby nie bylo różnicy w zderzaku ;) jak widać na zdjęciach udaje sie
ja pierydule, a ja rzezbilem jak tu zaklajstrowac wneke po tabli.

super pomysl :kox::naughty:

Opublikowano

sprytne :decayed: teraz połowa forum będzie jeździć z gładkim frontem :naughty:

Opublikowano
  • Autor
ja pierydule, a ja rzezbilem jak tu zaklajstrowac wneke po tabli.

super pomysl :kox::naughty:

hahaha czasem najprostsze pomysly są najlepsze ;P

Opublikowano

a ja cały zderzak gładki kupowałem:polew:, a tu taki patent, graty, pięknie sie prezentuje, szkoda ze te kółka nie są trochę szersze:whistling:, ale i tak jest git:wink:

Opublikowano

w polifcie trzeba zrobic przetłoczenie:kwasny:

Ale pomysł genialny:naughty:

Opublikowano
  • Autor

sam żałuję, że to tylko 8" ale na przyszl sezon są grubsze plany więc wtedy koło wpadnie odpowiednie ;) może też LM tyle, że 19" i 9,5 na tył. a widzisz trzebabyło śledzić temat to bys wiedział, że da sie prościej ;P

Opublikowano
sam żałuję, że to tylko 8" ale na przyszl sezon są grubsze plany więc wtedy koło wpadnie odpowiednie ;) może też LM tyle, że 19" i 9,5 na tył. a widzisz trzebabyło śledzić temat to bys wiedział, że da sie prościej ;P

za mną chodził ori US front już od dawna, także sama zaślepka by nie przeszła:grin: