Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Red OOOO | SS, LM, rig photo|SPRZEDAM AUDI!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Świetny Czerwoniak :wink: zarzucaj polifty na tył albo Ledziaki... Na cultstyle lecisz? :wink:

przed zlotem czas modyfikacji ;P lampy tylne całe czerwone obrysy podpięte gwint wyregulowany. na cultstyle lece nr CS 117 :decayed:

no to elegancko ! ja niby wysłałem zgłoszenie w sobotę, ale nie mam odpowiedzi żadnej :kwasny: mimo wszystko chyba i tak wezmę się za pranie i pucowanie dyliżansu :decayed:

Z tego Co czytalem na forum cultstyle.Pl juhas ma wyslac dzisiaj wszystkie odpowiedzi takze sprawdzaj poczte :)

Opublikowano
Świetny Czerwoniak :wink: zarzucaj polifty na tył albo Ledziaki... Na cultstyle lecisz? :wink:

przed zlotem czas modyfikacji ;P lampy tylne całe czerwone obrysy podpięte gwint wyregulowany. na cultstyle lece nr CS 117 :decayed:

no to elegancko ! ja niby wysłałem zgłoszenie w sobotę, ale nie mam odpowiedzi żadnej :kwasny: mimo wszystko chyba i tak wezmę się za pranie i pucowanie dyliżansu :decayed:

Z tego Co czytalem na forum cultstyle.Pl juhas ma wyslac dzisiaj wszystkie odpowiedzi takze sprawdzaj poczte :)

no właśnie widzę że 5 aut im zostało do rozstrzygnięcia :decayed: jakby się udało to można jakoś wspólnie polecieć :wink:

Opublikowano

A ktos od nas z forum jeszcze tam uderza:eusathink:

Opublikowano
  • Autor

My lecimy w piatek o 5 rano prawdopodobnie przez Wroclaw bo tam powinnismy dac rade przejechac, mozna sie gdzies ustawic jak sie dostaniesz.

No wlasnie kto jeszcze leci na culta?

Opublikowano

pytałem w Battalionie to tylko Prezes się zgłosił :)

---------- Post dopisany at 14:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ----------

preze_s niestety nie jadę na culta :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

pytałem w Battalionie to tylko Prezes się zgłosił :)

---------- Post dopisany at 14:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ----------

preze_s niestety nie jadę na culta :kwasny:[/uOTE]

Co ci odpisali?

Opublikowano

Junior musisz sie bardziej postarać:decayed:, a tak na serio ciekawe co im nie siadło bo nie ma sie w sumie czego czepić:whistling:

Opublikowano
Junior musisz sie bardziej postarać:decayed:, a tak na serio ciekawe co im nie siadło bo nie ma sie w sumie czego czepić:whistling:
90% sukcesu to fotki
Opublikowano
90% sukcesu to fotki

dokładnie:wink:, nieraz seria na dobrej focie zrobi lepszą robotę niż pomodzona fura, na focie z kalkulatora:grin:

Opublikowano

świetna sesja fakt kratek brakuje troche wtopa ale lezy ladnie ;p

Opublikowano
  • Autor
świetna sesja fakt kratek brakuje troche wtopa ale lezy ladnie ;p

Kratki sa ale do sesji nie byly zalozone :) jutro dodam zdjecie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
90% sukcesu to fotki

i tu chyba poległem, niby jakimś tam aparatem, ale ani nie umiem go ustawić ani żaden ze mnie fotograf :grin:

---------- Post dopisany 15-08-2012 at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany 06-08-2012 at 16:21 ----------

Czyli na zlocie mapeta dopiero obejrzę Twoje auto? :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
90% sukcesu to fotki

i tu chyba poległem, niby jakimś tam aparatem, ale ani nie umiem go ustawić ani żaden ze mnie fotograf :grin:

---------- Post dopisany 15-08-2012 at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany 06-08-2012 at 16:21 ----------

Czyli na zlocie mapeta dopiero obejrzę Twoje auto? :decayed:

Audi wrocilo z dlugiego tripu, cultstyle zaliczone mega impreza polecam klimat auta i ludzie MISTRZ. Aktuala zrobie jak odpoczne po meczacej drodze.

Z nowosci audi dostalo sie na The best of czyli zlot ogranizowany przez Mapeta :)

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 07:17 ----------

więc tak, audi zrobiło trase 1400km do wilczych lasek potem do Mielna i do domku :decayed: na cultstylu atmosferka kultowa :wink: wiadomo fury były mega naprawde każde auto przyciągało uwage.

190097_333009746790202_168722007_n.jpg

DSC_9761.jpg

DSC_1022.jpg

z trasy wkrótce...

we wrześniu Audi weźmie udział w The Best Of zlot organizowany przez Mapeta. :naughty:

aha byłbym zapomniał koła na sprzedaż!!!!!! Dare LM 8" z oponami. info na pv.

---------- Post dopisany 11-09-2012 at 15:46 ---------- Poprzedni post napisany 16-08-2012 at 22:24 ----------

Witam, sprzedam audi!! Kontakt wylacznie przez telefon 512921080, sprzedaje na LM-ach i gwincie. Bedzie mozna obejrzec na The best of w sobote.

Opublikowano

Dzisiaj oblukana i wymacana... naprawde autko dobrze siedzi... ;) Koło też świetne...

preze_s bedziemy w kontakcie na namiar tych dystansów co rozmawialiśmy do mojego Avanta;) Odezwe sie...

A audi dzisiaj zmienia właściciela ;)

Opublikowano

Autko świetnie prezentuje się na żywo :wink:

Widziane w Mielnie razem z Corrasem :naughty: