Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja kierownicy multifunkcyjnej S3/R8/S6/TT/A4 B7/B8 w A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do przewidzenia było że będzie to przepięknie wyglądało :th: A tak na przyszłość jak już robisz taki mega dokładny opis i wklejasz fotki to mogłeś jeszcze dać fotke tego kebaba :>

Opublikowano
  • Autor

...kurna, juz widze ze sam nie dam rady, chyba ze w B7 byloby mniej przerobek. No i te VAGowanie...

Spoko Tygrys, podjedziesz do Wawki na spota, albo umówimy się na rezanie na letnim zlocie. Teraz jesteśmy już z LukaszemR specjalistami od wymiany kiery :) Zajmie nam to max godzinkę.

Nie sprawdziłeś czy jest nr.na zaślepce S-line

Nie wiem czy to jest wogóle rozbieralne. Moim zdaniem aluminiowy element z napisem s-line jest integralną częścią kierownicy. Mogę sprawdzić numer kiery.

Opublikowano

Spoko Tygrys, podjedziesz do Wawki na spota, albo umówimy się na rezanie na letnim zlocie. Teraz jesteśmy już z LukaszemR specjalistami od wymiany kiery :) Zajmie nam to max godzinkę.

Godzinę ??? Chyba żartujesz - z odłączeniem akumulatora i VAGowaniem to max 30 minut.

Opublikowano
  • Autor

to mogłeś jeszcze dać fotke tego kebaba

Kebab był mega wypaśny z prawdziwej baraniny ze słynnej kebabiarni pod kinem Bajka.

Opublikowano

JA MAM PODSTAWOWE PYTANIE....

CZY SPRAWDZILISCIE CZY AIRBAG ODPALA ??

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Gratki roboty, psudo, ori rezacze :th:

Opublikowano
  • Autor

Godzinę ??? Chyba żartujesz - z odłączeniem akumulatora i VAGowaniem to max 30 minut.

Hehe.. no tak, zapomniałem, że większość czasu spędziliśmy wczoraj na wycieczkach do Castoramy, opychaniu się kebabem i oglądaniu gołych d*p z Twoich DVD na Navi :)

Opublikowano

gratulacje bo wygląda ze smakiem ale nadal jestem ciekawy czy uda Wam sie wykasowac wszystkie błędy i "ożywić" poduchę

Opublikowano

No to juz wiem kto mi bedzie robil to samo (kiedys) :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Hehe... ustaw się w kolejce :)

Opublikowano

:oklaski: efekt mega :th:

Nie sprawdziłeś czy jest nr.na zaślepce S-line :(

Wg ETKI 4F0419685 cena ok. 90,-zł

Opublikowano

nie wiem ktory to z was ale na 1 zdjeciu wyglada z ta latarka jak Luck Skywaker (nie wiem jak sie to pisze :decayed:)

efekt :kox: wyglada to naprawde swietnie, gratulacje

Opublikowano

Dodajcie range malikowi "megarezacz optyczny", pięknie :th: :th: :>

Opublikowano

:oklaski: efekt mega :th:

Nie sprawdziłeś czy jest nr.na zaślepce S-line :(

Wg ETKI 4F0419685 cena ok. 90,-zł

super dziękuję bardzo :notworthy:

Opublikowano

a tyle pisałem, żeby zaopatrzyć się w dobre klucze (założe się, że jechaliście po długiego torxa ? :D )

mod wypaśny, wczoraj słyszałem od alva i szukałem własnie relacji.

ktoś pytał o B7. Tak, w B7 jest duuużo łatwiej ;) (w sumie największym problemem jest taka kiera, bo droga :D )

gratsy dla obu panów, fajny materiał.

Czekam jeszcze na info vag-comowe (błędy, kodowania :gwizdanie: )

Opublikowano

ktoś pytał o B7. Tak, w B7 jest duuużo łatwiej ;) (w sumie największym problemem jest taka kiera, bo droga :D )

...no, pytalem sie, tylko ze ja juz mam wyposazenie S-line z wielfunkcyjna kierownica w standardzie, ale podoba mi sie forma tej z TT i tylko dlatedo bym ja wymienil... Moze tak byc ze w moim przypadku bylo by to na zasadzie zakladasz i szafa gra???

Opublikowano

a jak to jest z taka kierownica w b5 z 96r gdzie chyba nie mam wieloklina ? czy mam ?

da sie zaadaptowac ?

Opublikowano

ja nigdy nie odlączałem aku przy zdejmowaniu kiery..

Opublikowano
  • Autor

No tak, Chuck Norris nigdy nie odłącza aku przy zdejmowaniu kiery, NIGDY! :polew:

Opublikowano

No tak, Chuck Norris nigdy nie odłącza aku przy zdejmowaniu kiery, NIGDY! :polew:

Chuck nie musi odłączać - poduszka bałaby się wystrzelić :polew:

Opublikowano

chuck otwiera szyberdach bez szyberdachu :kox: