Opublikowano 17 Kwietnia 200818 l do przewidzenia było że będzie to przepięknie wyglądało :th: A tak na przyszłość jak już robisz taki mega dokładny opis i wklejasz fotki to mogłeś jeszcze dać fotke tego kebaba :>
Opublikowano 17 Kwietnia 200818 l Autor ...kurna, juz widze ze sam nie dam rady, chyba ze w B7 byloby mniej przerobek. No i te VAGowanie... Spoko Tygrys, podjedziesz do Wawki na spota, albo umówimy się na rezanie na letnim zlocie. Teraz jesteśmy już z LukaszemR specjalistami od wymiany kiery Zajmie nam to max godzinkę. Nie sprawdziłeś czy jest nr.na zaślepce S-line Nie wiem czy to jest wogóle rozbieralne. Moim zdaniem aluminiowy element z napisem s-line jest integralną częścią kierownicy. Mogę sprawdzić numer kiery.
Opublikowano 17 Kwietnia 200818 l Spoko Tygrys, podjedziesz do Wawki na spota, albo umówimy się na rezanie na letnim zlocie. Teraz jesteśmy już z LukaszemR specjalistami od wymiany kiery Zajmie nam to max godzinkę. Godzinę ??? Chyba żartujesz - z odłączeniem akumulatora i VAGowaniem to max 30 minut.
Opublikowano 17 Kwietnia 200818 l Autor to mogłeś jeszcze dać fotke tego kebaba Kebab był mega wypaśny z prawdziwej baraniny ze słynnej kebabiarni pod kinem Bajka.
Opublikowano 17 Kwietnia 200818 l JA MAM PODSTAWOWE PYTANIE.... CZY SPRAWDZILISCIE CZY AIRBAG ODPALA ?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Gratki roboty, psudo, ori rezacze :th:
Opublikowano 17 Kwietnia 200818 l Autor Spoko Tygrys, podjedziesz do Wawki na spota, albo umówimy się na rezanie na letnim zlocie. Teraz jesteśmy już z LukaszemR specjalistami od wymiany kiery Zajmie nam to max godzinkę. Godzinę ??? Chyba żartujesz - z odłączeniem akumulatora i VAGowaniem to max 30 minut. Hehe.. no tak, zapomniałem, że większość czasu spędziliśmy wczoraj na wycieczkach do Castoramy, opychaniu się kebabem i oglądaniu gołych d*p z Twoich DVD na Navi
Opublikowano 17 Kwietnia 200818 l gratulacje bo wygląda ze smakiem ale nadal jestem ciekawy czy uda Wam sie wykasowac wszystkie błędy i "ożywić" poduchę
Opublikowano 17 Kwietnia 200818 l :oklaski: efekt mega :th: Nie sprawdziłeś czy jest nr.na zaślepce S-line Wg ETKI 4F0419685 cena ok. 90,-zł
Opublikowano 17 Kwietnia 200818 l nie wiem ktory to z was ale na 1 zdjeciu wyglada z ta latarka jak Luck Skywaker (nie wiem jak sie to pisze ) efekt wyglada to naprawde swietnie, gratulacje
Opublikowano 17 Kwietnia 200818 l Dodajcie range malikowi "megarezacz optyczny", pięknie :th: :th: :>
Opublikowano 17 Kwietnia 200818 l :oklaski: efekt mega :th: Nie sprawdziłeś czy jest nr.na zaślepce S-line Wg ETKI 4F0419685 cena ok. 90,-zł super dziękuję bardzo
Opublikowano 18 Kwietnia 200818 l a tyle pisałem, żeby zaopatrzyć się w dobre klucze (założe się, że jechaliście po długiego torxa ? ) mod wypaśny, wczoraj słyszałem od alva i szukałem własnie relacji. ktoś pytał o B7. Tak, w B7 jest duuużo łatwiej (w sumie największym problemem jest taka kiera, bo droga ) gratsy dla obu panów, fajny materiał. Czekam jeszcze na info vag-comowe (błędy, kodowania :gwizdanie: )
Opublikowano 18 Kwietnia 200818 l ktoś pytał o B7. Tak, w B7 jest duuużo łatwiej (w sumie największym problemem jest taka kiera, bo droga ) ...no, pytalem sie, tylko ze ja juz mam wyposazenie S-line z wielfunkcyjna kierownica w standardzie, ale podoba mi sie forma tej z TT i tylko dlatedo bym ja wymienil... Moze tak byc ze w moim przypadku bylo by to na zasadzie zakladasz i szafa gra???
Opublikowano 19 Kwietnia 200818 l a jak to jest z taka kierownica w b5 z 96r gdzie chyba nie mam wieloklina ? czy mam ? da sie zaadaptowac ?
Opublikowano 20 Kwietnia 200818 l Autor No tak, Chuck Norris nigdy nie odłącza aku przy zdejmowaniu kiery, NIGDY!
Opublikowano 20 Kwietnia 200818 l No tak, Chuck Norris nigdy nie odłącza aku przy zdejmowaniu kiery, NIGDY! Chuck nie musi odłączać - poduszka bałaby się wystrzelić