malik Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 I silnik 3.0TDI V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 I silnik 3.0TDI V6 :polew: :polew: tylko 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 http://www.allegro.pl/item348419823_audi_a4_8e_fotele_kanapy_wnetrze_skorzane_rs4.html mówisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Widzialem ta aukcje. Mam lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 no wiem którą tak ładnie wyeksponowane sa na fotach te fotele tez jej szukałem ale znaleśc nie mogełm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba$ior Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Hi hi :> Juz dorwalem na ebayu kierowniczke...Pania kierowniczke...juz prawie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Wielki podziw, chyba najbardziej "odświeżająco-i z klasą" mod wnętrza jaki widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ba$ior: Nawet nie wiesz jak wielkie jest stado wilków czychających na te kierowniczki. Pilnuj żeby Ci się nie wymknęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 malik nie zapomnij dla mnie o module Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Mam go w autku. Looz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiERR0T Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Malik, czy jak bym kiedys kupil wszystkie elementy, daloby sie przyjechac z Francji do Was na montaz ? Oczywiscie zaplacilbym co trzeba I przywiozlbym Francuskie winko lub szampana jesli lubicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 PiERR0T Jasne, nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiERR0T Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wielkie dzieki :th: Ciekawy jestem jeszcze jak zrobic z mikrofonem. Bo mam wmontowany "stary gruby" telefon Audi (Siemens chyba) i uchwyt, no i oczywiscie mikrofon w "dachu" kolo szyberdachu. Ale jesli chcialbym uzywac funkcji SDS poprzez przycisk PTT na MF kierownicy, pewnie trzebaby jakos przekablowac ten mikrofon do kierownicy lub RNSa, nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Malik, czy jak bym kiedys kupil wszystkie elementy, daloby sie przyjechac z Francji do Was na montaz ? Oczywiscie zaplacilbym co trzeba I przywiozlbym Francuskie winko lub szampana jesli lubicie Ciekawe oferty widzę, ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiERR0T Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Poluje na kierownice MF od B7 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba$ior Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam, Mam namiary na gostka z ebay, ktory oferuje mi Pania kierowniczke od TT/R8 multi za 440 euro (cena razem z kosztami przesylki do Niemiec). Jezeli ktos jest chetny moge odstapic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiERR0T Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 A masz moze jakies zdjecie kierowniczki ? (stan, itd) Chyba ze jest w takim samym stanie jak kierowniczka Malika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba$ior Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 A masz moze jakies zdjecie kierowniczki ? (stan, itd) Chyba ze jest w takim samym stanie jak kierowniczka Malika. YOU BID HERE ON AN AUDI SPORT STEERING WHEEL WITH AIRBAG MULTIFUNKTION EXECLUSIVE !!! THE STEERING WHEEL IS @@@ NEW @@@ AND @@@ ORIGINAL @@@ THE STEERING WHEEL FITS IN MANY AUDI MODELLS THE AIRBAG HAS TWO PLUGS !!! ( SEE PICTURE ) PAYMENT METHODS ARE: PAYPAL, BANK TRANSFER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiERR0T Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Fajna, bardzo fajna... Ale troche drogo, poczekam na inna okazje - z A4 B7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba$ior Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Fajna, bardzo fajna... Ale troche drogo, poczekam na inna okazje - z A4 B7 Drogo ?? Malik dał za swoja 480 Euro razem z przesylką. Innej lepszej okazji raczej nie znajdziesz...a może Chcesz z A4 B7 ?? Ja ma kierownice S-line ze swojej B7 ale bez multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi