Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Montaż dokładki S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to masz malowanie jak za darmo

Opublikowano
  • Autor

czyli elementy te same a 2tys róznicy :facepalm: zna ktos dobrego lakiernika w mazowieckim ???? w Siedlcach 2300zl zna ktos troche tanszy warsztat

Opublikowano

Ale pisałeś że błotnik do poprawy a to już 1 element więcej. No i progi.

Mi ogólnie powiedział 700zł jakbym chciał robić to co napisałem wyżej i malować lekkie otarcie (tylny błotnik) i błotnik przód mam wgniotkę parkingową. Nie maluję bo mi lakier nie odprysnął, a auto jest w ory lakierze więc mi szkoda. Później przyjdą mądrale i powiedzą że auto bite, albo wpadło pod tira...

Brakuje mi pastików do zderzaka i oddaje to komuś do rezania. Na wiosne musi być gotowe :D

Opublikowano
  • Autor

gosc u ktorego byłem ma bardzo dobra opinie ale jest strasznie drogi bierze 500zł za element, nie warzne czy element to dokładka czy maska, listwy progowe L+P to dwa elementy czyli 1000zł .....

Opublikowano

to jest zwykły zderzak tylko powycinany na 100% nie jest to ori s-line

Opublikowano
gosc u ktorego byłem ma bardzo dobra opinie ale jest strasznie drogi bierze 500zł za element, nie warzne czy element to dokładka czy maska, listwy progowe L+P to dwa elementy czyli 1000zł .....

Gość chyba się z ***ujem na głowy pozamieniał

Opublikowano
  • Autor

dlatego poszukiwania lakiernika dalej trwają :whistling:

Opublikowano

Ten co mi liczył 350zł za element też ma bardzo dobrą opinię, malował mi A3 8L całą i pięknie zrobił.

U nas lakierników od cholery.... może dlatego ceny niższe.

Opublikowano

ja i tak musze kupic caly zderzak plus spryski bo przechodze na bixy i trzeba porobic troche rzeczy wiec caly kupuje zderzak a jak to jest z tylnim zderzakmi i dokladka s-line na dwie rury?? trzeba nowy zderzak czy nie?? pasuje dokladka od avanta do sedana czy tez nie?? wogule to ciezko na allegro o zderzaki do sedna b6. jaki koszt w aso?? a jescze jaki koszt w aso tych plastikow zderzaka przednioego s-line??

Opublikowano
ja i tak musze kupic caly zderzak plus spryski bo przechodze na bixy i trzeba porobic troche rzeczy wiec caly kupuje zderzak a jak to jest z tylnim zderzakmi i dokladka s-line na dwie rury?? trzeba nowy zderzak czy nie?? pasuje dokladka od avanta do sedana czy tez nie?? wogule to ciezko na allegro o zderzaki do sedna b6. jaki koszt w aso?? a jescze jaki koszt w aso tych plastikow zderzaka przednioego s-line??

Dokładka od avanta nie pasuje.

Tutaj masz nr części i ceny:

8E0 807 103 BB GRU - Nakładka przedniego zderzaka (wariant pod układ zmywania reflektorów) 1819.44zł :naughty:

8E0 807 110 B GRU - Spojler przedniego zderzaka 513.44zł

8E5 807 521 G GRU - Spojler tylnego zderzaka (Limuzyna - wariant z profilami na dwa dyfuzory) 834.99zł

8E0 807 647 D 01C - Grill środkowy do spojlera przedniego zderzaka (kratka czerń satynowa, ramka chrom) 443.77zł

8E0 807 681 C 01C - Kratka wlotu powietrza lewa 92.94zł

To by było na tyle :whistling:

Potrzebyjesz więcej to poczytaj tutaj http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?88194-ALL-B6-Pakiet-S-line-%28zewn%EAtrzny-i-wewn%EAtrzny%29

Opublikowano

a powiedz mi czy dokladka s-line tylniego zderzaka podejdzie p&p domojego normalnego? czy rezanie?? istnieje grill czarny nie chromowy s-line cz y moze to byc tylko z wersji s4 grill ?? taki zderzak ze wszystkim ale do malowania http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-s-line-zderzak-przod-i2173926203.html

Opublikowano

sama dokładka podejdzie P&P bez rezania, gril s-line jest chrom i jest czarny

Opublikowano
a powiedz mi czy dokladka s-line tylniego zderzaka podejdzie p&p domojego normalnego? czy rezanie?? istnieje grill czarny nie chromowy s-line cz y moze to byc tylko z wersji s4 grill ?? taki zderzak ze wszystkim ale do malowania http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-s-line-zderzak-przod-i2173926203.html

Tak jak greg napisał dokładka podchodzi bez zadnego rezania. odpinasz twoja i przypinasz dokładke s-line.

Ten zderzak jest spoko ale nie ma tam grila który kosztuje 450zł no i kratki ma pełne a nie dziurkowane więc będziesz miał zatkane chłodzenie intercoolera.

Opublikowano

1600 za zderzak bez środkowego grilla i jakąś zbieraniną bocznych kratek to trochę przesada

http://moto.allegro.pl/zderzak-przod-audi-a4-s-line-01-04r-oryginal-i2178931198.html

tu masz dla przykładu za 800 z przesyłka to jeszcze dokupisz spryski i komplet kratek nowych w aso i zostanie Ci jeszcze na lakier z tych 1600

Opublikowano

czyli reasumując

to są numery i ceny z etki

Tutaj masz nr części i ceny:

8E0 807 103 BB GRU - Nakładka przedniego zderzaka (wariant pod układ zmywania reflektorów) 1819.44zł

8E0 807 110 B GRU - Spojler przedniego zderzaka 513.44zł

8E5 807 521 G GRU - Spojler tylnego zderzaka (Limuzyna - wariant z profilami na dwa dyfuzory) 834.99zł

8E0 807 647 D 01C - Grill środkowy do spojlera przedniego zderzaka (kratka czerń satynowa, ramka chrom) 443.77zł

8E0 807 681 C 01C - Kratka wlotu powietrza lewa 92.94zł

Dzieki Pawlo 2004

dokładka s-line przednia nie pasuje do zderzaka zwykłego i wymaga rezania. Oraz dokładka tył s-line pasuje do normalnego zderzaka bez rezania ale ta dokladka od avanta do sedana nie pasuje i z tego co widze opłaca sie kupic zderzak uzywke z allegro i do niego podokładac he

jezeli o czymś zapomniałem albo pomyliłem napiszcie!

aha jeszcze prosze o numery nakładek progowych s-line orginalnie malowanych a nie tych lakierowanych z plastików i pytanie czy podejdą z b7 do b6 te progi dzieki

---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 15:33 ----------

a jest cos takiego jak grill maski s-line? bo nie moge znalezc wsrod czesci opisanyuch na poscie?

Opublikowano

Chyba chodzi Ci o te listwy drzwiowe a nie nakładki progowe ? Dobrze rozumiem ?

One są najdroższe. Można kupić używki za ok. 800-900zł za 4 szt.

Opublikowano

nie nie wlasnie mnie zle zrozumiales wiem o tych listwach dolnych drzwi nie o nie mi chodzi. Mnie chodzi o nakladki progowe (osłony progów) ktore to znajdują się zaraz pod tymi listwami co ty myslales, chodzi mi czy beda pasowac od b7 do b6 i ma to jakies znaczenie czy avant czy sedan

Opublikowano

Nakładki progowe pasują z B7 nie ma problemu. Różnica jest taka że mają inny wzór w stosunku do nakładek z B6. Ja kupiłem jakiś czas temu za 300zł na allegro.

Opublikowano

super a jest roznica czy sa od sedana czy od avanta?? wiesz roznia sie napewno tym ze sa orginalnie pomalowane w kolor i nie ma problemu przy zmianie na inny he na tych od b6 powstaja tzw pajączki