Filutek Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Pojawił mi się komunikat regulacji świateł i błąd 00774 - Level Control System Sensor Left Rear (G76) 31-00 - Openior or Short to Ground Chodzi chyba o ten czujnik na wahaczu?
michal-oracz Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Sprawdz sobie kolego czy nie przetarł Ci sie gdzies kabel albo padł Ci czujniik
Adrian_E46 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Odnośnie samo poziomowania to jest to że xenon po odpaleniu sam idzie w duł i wgurę ... mi się wydaje że ustawiają się za nisko ... czy jest to możliwe ...
wladi Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Możliwe, może masz złe kodowanie...ostatnio koledze kodowaliśmy w Octavi bo miał inne kodowanie i też były za nisko xenony.
domjenick Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 kodowanie nie bardzo ma się do wysokości:whistling: adaptacje- już prędzej,
wladi Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 No masz rację właśnie miałem to na myśli:) przepraszam jeżeli wprowadziłem w błąd...
wrclaguna Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Odnośnie samo poziomowania to jest to że xenon po odpaleniu sam idzie w duł i wgurę ... mi się wydaje że ustawiają się za nisko ... czy jest to możliwe ... "" duł wgure "" Ja pie***le jakie błędy ortograficzne Trzeba zrobić Nastawy lamp i je wyregulować . POMOCNE TEMATY http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?145322-ALL-B6-Monta%BF-i-dzia%B3anie-uk%B3adu-samopoziomowania-quot-Xenon-quot/page2 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?135635-ALL-B6-Naprawa-czujnika-od-samopoziomowania-%B6wiate%B3
Adrian_E46 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Dziękuję za pomoc i przepraszam za ortografię ... spróbuje na stacji diagnostycznej ustawić ...
Rekomendowane odpowiedzi