Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Compsport czy Vtech co polecacie w Krakowie????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o poradę którą firmę wybrać żeby wzmocnić moje B7 Compsport czy Vtech pytam tylko o Kraków no chyba że znacie jakieś inne firmy które dobrze podnoszą moc w TDI???? :banan:

Opublikowano

Dynosoft - podobno bardzo dobrze chipują ale również chciałbym się dowiedzieć coś na temat Compsportu.

Opublikowano

TTC :thumbup1:

Opublikowano

compsport

btw masz temat dobrzy cziptunerzy poczytaj

Opublikowano
Dynosoft - podobno bardzo dobrze chipują ale również chciałbym się dowiedzieć coś na temat Compsportu.

tylko Dynosoft Katowice, zadzwoń do Wojtka i powołaj się na nasz klub to dostaniesz rabat

Opublikowano

Zgadza się jestem z Krakowa i jechałem specjalnie do Katowic i się opłacało więc jak najbardziej polecam Dynosoft

Opublikowano

odnoście VTech-u to ostatnio znajomy robił i ... jest niezadowolony więc drogą eliminacji zostaje Comp, aczkolwiek wiele dobrych opini słyszałem też własnie o Dynosofcie

Opublikowano

Poczytaj sobie wątek Dobrzy chiptunerzy, tak jak napisał Piotrek98igo. Między tymi co podałeś wybrałbym COMPSPORT. A osobiście wolałbym sie wybrać do DYNOSOFTU.

Opublikowano

Tylko TTC

Opublikowano
Tylko TTC

widze ze Kolega podobnego wyznania jak ja :thumbup1:

Opublikowano

Jestem bardzo zadowolony z efetkow ich pracy:banan:

Opublikowano
  • Autor

chyba się skusze na DYNOSOFT czytałem wątek dobrzy o którym wspomina Grisza79 i zdecydowana większość zachwala aligatora odległość nie jest wielka bo mam jakieś 80km w sumie pasuje mi udam się tam w najbliższym czasie.

Opublikowano
chyba się skusze na DYNOSOFT czytałem wątek dobrzy o którym wspomina Grisza79 i zdecydowana większość zachwala aligatora odległość nie jest wielka bo mam jakieś 80km w sumie pasuje mi udam się tam w najbliższym czasie.

:good::good::good:

Opublikowano

ttc a bardziej szczegolowo ???

Opublikowano

Tuning Tech Center. Zależy jakich szczegółów chcesz. Numer do nich 602 355 117

Opublikowano

tak dla porownania jaka jest roznica przy grupowym a normalnie ,jesli chodzi o grupowy to bym sie pisal ale nie teraz ,jestem splukany jak narazie:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

grupowy jest tańszy chyba w Compsporcie to było kosztuje to 1000zł za 10 samochodów indywidualny 1500zł

Opublikowano

z Krakowa do Katowic niedaleko. Polecam DynoSoft, jechać nie zastanawiać sie, ja indywidualnie płaciłem 1000zł za B6

Opublikowano
grupowy jest tańszy chyba w Compsporcie to było kosztuje to 1000zł za 10 samochodów indywidualny 1500zł

mi napisali w comp sport ze za afn stage 1 1000zł bez ceregieli z grupowym.