Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADP] zwykła seria ale jak cieszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec na poczatek pare fotek...narazie tylko takie bo nie mialem czasu zrobic innych :P

niunialg7.th.jpg

a4eq3.th.jpg

a42ew9.th.jpg

jakie zmiany?

-alu 16" ale wzor podobny do S-ki ale co to jest to nie wiem :P bo kupilem od znajomego po okazyjnej cenie :P

-biale kierunki ktorych jeszcze nie widac na fotkach... :)

-troszke audio :P radio Pioneer + wzmak MACaudio +sub Clarion

a na najblizszy czas planuje:

-zmiana lamp tył na diodowe....przod od S4

-przyciemnie szybki

-zawiecha pojdzie na pewno w dol

-i nowe listwy na drzwi bo te juz zaczely odchodzic :/

Opublikowano

No to kolejna sztuka do modyfikacji. :gwizdanie:

A silniczek może wirus? :mysli:

Powodzenia w modyfikacjach :th:

Opublikowano

nie no do 1.6 to nie ma sensu zadnych wirusow :D samolotu sie z tego nie zrobi :D ale i tak sie dziwie ze to autko tak lata :P raz robilem test predkosci to 190km/h poleciala :shocked: ale juz wiecej jej nie katuje :naughty:
Opublikowano

no tak nie doczytałem :)

Opublikowano

tylko nie to , nie spotkałem jeszcze ladnych diod do b5

lampy przod od S4
:th:
-zawiecha pojdzie na pewno w dol

Ładnie by się komponowało z felgą 17" cali , pomyśl nad tym,cprzedaj 16" ki i troche dołożysz :th:

przyciemnie szybki

Powodzenia w rezaniu. :)

Opublikowano

Piękna sztuka :th: znajomy slinik, rok i kolor :wink4:

Powodzenia w modyfikacjach i użytkowaniu :)

Opublikowano

tylko nie to , nie spotkałem jeszcze ladnych diod do b5

No jak nie? są ładne diody do sedana B5 :wink4: Podobne do tych po II lifcie :cool: A autko ładniutkie i tak jak koledzy powiedzieli zmiany na plus, ale felga to raczej 17'' by się przydała :tongue4: 16stki małe :evil: wiem co mówię bo też mam 16stki i myślę o 17'' :wink4: A lampy na przód to może nie od Ski tylko ładuj zespolone po II lifcie, nie ma dużo roboty, znajdziesz na forum coś na ten temat, ja niedługo będę rezał :th: Gratki furki :hi:

Opublikowano

nie no do 1.6 to nie ma sensu zadnych wirusow :D samolotu sie z tego nie zrobi :D ale i tak sie dziwie ze to autko tak lata :P raz robilem test predkosci to 190km/h poleciala :shocked: ale juz wiecej jej nie katuje :naughty:

w ksiazce serwisowej napisali,zemoj silnik osiagnie 193 km/h,ja najszybciej jechalem 130 mil/h (jakies 210km/h)

z wolnossacego silnika zawiele sie nie wydusi,ale moze jakis filter stozek,wydech no i kilka koni wiecej :)

ajesli chodzi o audi z poczatku,to jest niezla i teraz siwykalisz zacznie sie ladowanie pieniedzy w pozytywnym sensie,bo jak pisales kupiles od znajomego,wiec nic cie chyba nie zaskoczy :wink4:

Opublikowano

Autko ładne, ale najchętniej bym je obejrzał na spocie. Zapraszamy :)

Opublikowano

hmm a jakie wy byscie mi zaproponowali zmiany ? :D narazie oprocz felg bo na to funduszy brak :P jakie lampy na przod i jakie na tył (najlepiej jakies linki albo zdjecia). i jeszcze jedno pytanko ..orientuje sie ktos gdzie dobrze i tanio przyciemniaja szybki w Kaliszu ? :D

Opublikowano

Jeśli bardzo chcesz wymieniać lampy z tyłu to obejrzyj te na tej aukcji http://moto.allegro.pl/item344161623_super_lampy_diodowe_led_audi_a4_b5_lim_11_94_10_00.html

a kolejny link to te same lampy ale obejrzyj sobie zdjęcia bo sprzedający zamieścił foto auta z tymi lampami

http://moto.allegro.pl/item347018009_lampy_diodowe_a4_led_diody_audi_a4_polecam_.html

ciekawie się prezentują a szczególnie wieczorem i w nocy.