Skocz do zawartości
IGNOROWANY

dla Forumowiczek - w walce z wszelakimi niedoskonałościami ;>

Ćwiczenia wykonuję:  

560 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ćwiczenia wykonuję:

• w domu
      142
    • w klubie fitness
      17
    • na siłowni
      138
    • nie mam czasu ćwiczyć
      98
    • nie ćwiczę z lenistwa ;)
      169

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Super:)) do Zakopanego to i ja chętnie bym się wybrała :P Ale jeśli dostanę pracę w Krakowie to pół roku mam z głowy;/ w sensie żadnego wolnego przez ten czas.... Wrrrrr...

ja to sie wybieram w sierpniu do zakopca bede zdobywac rysy o ile juz sciezke na nie wyremontowali :naughty:

Opublikowano

no jasne ze tak :naughty: lubisz chodzic po gorach??

Opublikowano

no to musisz sobie stroj zalatwic bo tam roznie bywa i stopki bola od kamieni :whistling: ja jak na giewont wchodzilem to mi pioruny lataly nad glowa i byla ulewa taka ze do suchej nitki mnie zlalo komedia na calego

Opublikowano
no to musisz sobie stroj zalatwic bo tam roznie bywa i stopki bola od kamieni :whistling: ja jak na giewont wchodzilem to mi pioruny lataly nad glowa i byla ulewa taka ze do suchej nitki mnie zlalo komedia na calego

nooo to cos dla mnie :decayed:

Opublikowano

ja uwielbiam gory i to powietrze po prostu jeest pieknie juz zszedlem prawie cale zakopane wzdluz i wszerz :decayed: mowie o sciezkach itd jeszcze rysy tylko jesli chodzi o "amatorke" reszta szlakow jest juz dla profesionalistow

Opublikowano

Zakopane jest do D..... :kwasny: Nic ciekawego i pełno ludzi wszędzie...

Lepsze są Góry Stołowe :decayed: Błędne Skały, Szczeliniec i w Czechach - Skalne Miasto :wink: W tym roku byłem juz tam dwa razy :)

Opublikowano

no ja z racji tego gdzie mieszkam to gory odwiedzam "turystycznie" jak narazie to byly krotkie wypady wiec brak czasu na wedrowanie ale czas to zmienic w wrzesniu uderzam na zakopane ;)

uwilbiam spedzac aktywnie czas wiec to cos dla mnie :D

Opublikowano

ja nie jezdze do zakopca aby latac po krupowkach chodz to tez czasem czynie jade tam zeby polazic po szlakach a na nich ludzi wcale nie ma pozatym mam blisko i wszystko obcykane noclegi szame itd

dziewczyny dobrze odchudza takie chodzenie duzo bardziej niz co kolwiek :naughty:

Opublikowano

michail55

oo to polec cos szukam przystepnego noclegu

danek75

sluchaj lecimy do krakowa na pare dni pozniej chcemy na zakopiec i slowacja - tatralandia

wiesz nie jedziemy sami wiec to zalezne od reszty gdzie uderzymy

Opublikowano

piotr trzos 603312965 jak on nie bedzie mial to pytaj czy nie wie czy sasiedzi maja czas rezerwuj poltora tyg wczesniej przynajmniej obok pyszna szama tanio i do syta jak juz raz tam pojdziesz to zawsze tam bedziesz wracac i to jest na przeciwko stoku nosal

Opublikowano

ja tam jezdzie od lat :wink:

Opublikowano

.....Błędne Skały, Szczeliniec i w Czechach - Skalne Miasto.....swieta prawda.

Zakopane owszem ale...

Opublikowano

no to super

ja to w tamtych stronach raczej bywam w trasie z moim i "poznaje od strony firm"

teraz przyszedl czas na wakacje

w koncu

Opublikowano
Dobra dobra, a co z ćwiczeniami?:))

tzn??

Opublikowano

.. w walce z wszelakimi niedoskonałościami..

czyli co dzis zrobiles dla oczyszczeniu duszy i ciala :decayed: podpowiem ci

Opublikowano

klata plecy barki :facepalm::grin:

MalutkaBrunetka

​gdzie zniklas??