Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

dla Forumowiczek - w walce z wszelakimi niedoskonałościami ;>

Ćwiczenia wykonuję: 560 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ćwiczenia wykonuję:

• w domu
      142
    • w klubie fitness
      17
    • na siłowni
      138
    • nie mam czasu ćwiczyć
      98
    • nie ćwiczę z lenistwa ;)
      169

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh piękna :slina:

Opublikowano

kurczę, teraz przekopuje neta w poszukiwaniu tajemniczej sukienki :decayed:

muszę ją mieć, choć niekoniecznie białą, czarna to by była meeega :naughty:

Opublikowano

znalazłam czarną :naughty: wysyłam linka na pw

Opublikowano

o matko, dzięęęęki :*

Ty to jednak potrafisz wszystko znaleźć :decayed:

---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ----------

Nie widzę ceny, nie mam konta na szafie, więc pewnie i tak nie będę jej mogła kupić, bo zakładac konto specjalnie dla jednego zakupu to chyba raczej odpada :(

---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ----------

Ale jeszcze będę szukać :naughty:

Opublikowano

taa jak czegoś szukasz to wal śmiało :grin:

a z tym kontem to nie ma żadnej filozofii to tak jak byś się na A4 logowała :wink:

Opublikowano

Na A4 często zaglądam, a nie wiem czy na szafę zaglądałabym z podobną częstotliwością :P

A wiesz, specjalnie dla jednego zakupu.. Poszperam jeszcze na allegro,ewentualnie w sobotę objazdówka po sklepach :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

ściema;] Napiszcie mi coś pozytywnego i pogłaszczcie, bo mnie rodzinka znów wkurza....;]

Opublikowano
ściema;] Napiszcie mi coś pozytywnego i pogłaszczcie, bo mnie rodzinka znów wkurza....;]

na początek witam wszystkich. Śledzę temat już jakiś czas, ale nie włączałem się w dyskusję. Teraz przyszła pora- ja Cię pocieszę, nie jesteś sam, mnie również domownicy wku...denerwują:facepalm:

Opublikowano

na początek witam wszystkich. Śledzę temat już jakiś czas, ale nie włączałem się w dyskusję. Teraz przyszła pora- ja Cię pocieszę, nie jesteś sam, mnie również domownicy wku...denerwują:facepalm:

nie tylko Ciebie domownicy ale też otoczenie :facepalm:

Opublikowano

kurde, to teraz zamiast kolejnych porad, doświadczeń itp. na temat walki z niedoskonałościami będziemy się skarżyć:decayed: taki żart, koleżanki zajrzą i nam wybiją z głowy takie użalanie się

Opublikowano

koleżanki mają swoje problemy co jutro włożyć na siebie naszych problemów nie zauważają ...

Opublikowano

Jak zwykle kiedy są potrzebne to ich nie ma:wink:

Opublikowano

jak nas nie ma jak jesteśmy :wink: muszę was pocieszyć troszkę panowie głowa do góry kurcze każdy ma jakieś swoje problemy ale damy rade :wink:

Opublikowano

nowy dzień się zaczął, słońce zaświeciło, trzeba zebrać d*pę w troki i być bardziej męskim;D

"przestań się mazać...chłopaki nie płaczą"

Married-to-Rambo.jpg

Opublikowano

nie tylko Ciebie domownicy ale też otoczenie :facepalm:

Hmm.. Otoczenie :wink:

Opublikowano

taa to otoczenie to też mi się wydaje że to o nas chodzi donusia :mysli:

Opublikowano
taa to otoczenie to też mi się wydaje że to o nas chodzi donusia :mysli:

A bo my jesteśmy dziwnie denerwujące,jak to kobiety :)

---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ----------

kurde, to teraz zamiast kolejnych porad, doświadczeń itp. na temat walki z niedoskonałościami będziemy się skarżyć:decayed: taki żart, koleżanki zajrzą i nam wybiją z głowy takie użalanie się

Jak dla mnie to możecie się użalać,będzie powiew świeżości w temacie :kox:

Opublikowano

nie no a ja myślałam że to tylko my kobiety się żalimy , użalamy się nad sobą i wszystko wyolbrzymiamy a faceci to chodzące ideały i choćby:wink: coś nie grało w ich życiu to będą to ukrywać a tu widzę że tak nie jest :wink:ale to tylko garstka mężczyzn którzy potrafią się do tego przyznać :whistling:

Opublikowano
nie no a ja myślałam że to tylko my kobiety się żalimy , użalamy się nad sobą i wszystko wyolbrzymiamy a faceci to chodzące ideały i choćby:wink: coś nie grało w ich życiu to będą to ukrywać a tu widzę że tak nie jest :wink:ale to tylko garstka mężczyzn którzy potrafią się do tego przyznać :whistling:

No właśnie,to jest duży plus jeśli facet potrafi przyznać się do swoich słabości :)

Bo kobiety to oczywiście inna sprawa,istoty z natury przejmujące się wszystkim i użalające się hehe