Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ile godzin dziennie spędzacie w pracy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie...

+ jaką pracę wykonujecie :wink:

Ja w ostatnim tygodniu to 2 razy ponad 20 godzin siedziałem, jestem odpowiedzialny za produkcję, a moje stanowisko to koordynator procesu produkcyjnego :decayed:

Opublikowano

Jakby tak zebrać wszystkie informacje o użytkownikach, które są już zawarte na forum, to można by się naprawdę dużo dowiedzieć. Robi się tu niezła baza danych na nasz temat. :D

Ja na szczęście jestem zwykłym pracownikiem szeregowym i ostatnio rzadko kiedy pracuje dłużej niż osiem godzin.

Opublikowano

koordynator w firmie kontrolującej jakość wyrobów do branży motoryzacyjnej...zakres obowiązków: kontrola pracowników czy dobrze wykonują pracę...w pracy spędzam równo 8 godzin, czasami mniej

Opublikowano
  • Autor

firma cooper PL?

Opublikowano

Specjalista aplikacje i rozwiązania mobilne w wiodącym na rynku portalu internetowym - 8 godzin dziennie (luźno +/- godzina) nielimitowane przerwy, zero problemów z urlopami - minus ? - to korporacja :/

Opublikowano

Hey :) ja pracuje jako przedstawiciel firmy w pracy zdarza mi się siedzieć i po 10godzin ale to rzadkość :) przeważnie nie dociągam nawet do 8godzin tylko jakoś 6 godzin czasem 5.

po prostu mam jakiś plan na dzień muszę to zrobić i gotowe zrobię za 4godziny to do chaty... :D a do domu mam daleko strasznie bo całe 600m :D

Opublikowano

w pracy spędzam 8 godzin na stanowisku monter mechanik przy montażu naczep

Opublikowano

8 dziennie ostatnio był postój to o 7 do 19,45 40 stopni i wilgotność z 70 % pot po jajach cieknie

Opublikowano

zaczynam w poniedziałek i kończę w czwartek. ma ktoś lepszy wynik? :)

Opublikowano

Sprzedawca czesci samochodowych w hurtowni odpowiedzialny za sprzedaz poprzez allegro-8 h dziennie,w przerwach na forum A4 :-)

Opublikowano

na umowie specjalista do spraw sprzedaży - 8h per day - ostatnio coraz częściej na forum zamiast klientów obsługiwać :)

Opublikowano

a ja różnie...

czasem wcale, czasem po 15 h

produkuje meble 10 metrów od miejsca z którego pisze

Opublikowano

Rowne 8 godzin i zawijam do domu, a robie jako kontroler jakosci w elektronice.

Opublikowano

10h dziennie na zmianę raz 3 raz 4 dni w tygodniu + overtime w wolne dni jak ktoś chce. Sektion lider odpowiedzialny za produkcje w fabryce produkującej Lazanie .

Opublikowano

Witam jestem studentem na wydziale budowy maszyn i lotnictwa, kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, trochę nie pasuje do tego tematu ale chciałbym się zapytać, tych którzy pracują w fabrykach. Czy ktoś studiował na tym samym kierunku co ja?

Opublikowano
Witam jestem studentem na wydziale budowy maszyn i lotnictwa, kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, trochę nie pasuje do tego tematu ale chciałbym się zapytać, tych którzy pracują w fabrykach. Czy ktoś studiował na tym samym kierunku co ja?

PRz jak mniemam

Ja też po tym samym wydziale ale na Konstrukcji samolotów. A czy pracuje w fabryce? no w sumie fabryka też jest :)

No ale żeby pozostać w temacie wątku to tylko napisze, 8 godzin za biurkiem. Od czasu do czasu przechadzka na produkcje popatrzeć co znowu spiep...

Opublikowano

ja pracuję ile muszę, czasami zdarzają się 16tki przez tydzień a potem np. miesiąc wolnego, mam pełną swobodę :) do pracy mam jedyne 140 km w jedną stronę :)

Opublikowano

teoretycznie 8 h dziennie w systemie czterobrygadowym jak trzeba to i dluzej a pracuje w firmie zajmujacej sie produkcja papieru

Opublikowano

praktycznie nielimitowany czas pracy, tzn nigdy mniej niż 8godz a najczęściej po około 10godz, nocki, niedziele i święta heheh, ale i tak to lubię, chwasty wyrywam, ale w normalny sposób - na zasadzie, że z ludźmi po ludzku a z k..wami po k..wsku. :D

Opublikowano

7dni w tygodniu ale i tak jest tydzien za krótki...