marzec39 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 POtrzebuję gruszkę podciśnienia nie tą od turbo tylko tą która jest przy EGR. może wie ktoś gdzie mógł bym ją dostać. albo może ma ktoś do sprzedania?
alest Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 ...nie wiem ile kosztuje w ASO ale używka od 50 do 150zł na alle...o - do wyboru )... ...niedawno sam chciałem kupić, choć przyznam, że swoją naprawiłem w bardzo prosty sposób i zrezygnowałem z poszukiwań...
alest Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 ...sprecyzuj czy pisząc "nóżka" masz na myśli dźwigienkę z okrągłym "uchem" sterującą klapą gaszącą, która dość często i łatwo pęka, czy wyłamaną jedną z 3 "nóżek" (łapek, zaczepów) mocujących korpus tejże gruszki w metalowym uchwycie? ...bo na oba przypadki jest prosty i skuteczny sposób naprawy w domowych warunkach ...
marzec39 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 Tak dzwigienka polamana skleiłem na jak długo nie wiem.
KIKO80 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 kolego pisalem z toba mam to podcisnienie 50pl z wysylka jak chcesz pozdro
Rekomendowane odpowiedzi