Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rodzaje RNS E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy gdzieś na forum ktoś już opisywał modele RNS? Chodzi mi o te końcowe literki D,Q itd czym one się róznią. Jak temat już był to sory ale naprawdę nie mogę znaleźć.

Opublikowano
  • Autor

Czyli występują tylko 2 modele? Do każdego z nich można podłaczyć TV? Z którą literką na końcu są te z obsługą głosową i na czym ona w małym skrócie polega?

Opublikowano

Tak :wink: tu masz numery z obsługą 8E0 035 192 X , R , RX , H , HX , N , NX

Oczywiscie do kazdego RNS E mozna dorezać TUNER TV :decayed:

A tu masz temat jak podłączyć ORI TUNER do RNS E :arrow2:http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?185099-ALL-B6-B7-Montaz-Analogowego-TUNERA-TV-pod-RNS-E

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie kolego, ty to zawsze odpowiesz szybko konkretnie i na temat;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, gdzie najlepiej szukac takiego tuner'a tv???

Opublikowano

Szukaj używki na FORUM w Dziale Sprzedam lub na ALLEGRO :wink:

Opublikowano

A jaki koszt tego zeby nie dac sie naciagnac?

---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ----------

A jaki koszt tego zeby nie dac sie naciagnac?

Opublikowano

Czy warto inwestować w tuner analogowy, kiedy za rok zaprzestaną nadawania???

Opublikowano
Czy warto inwestować w tuner analogowy, kiedy za rok zaprzestaną nadawania???

Nie warto :wink: Tu masz inne rozwiązanie http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-sam-26/opcja-tv-w-rns-e-%3D-multimedia-odtwarzanie-filmow-tv-cyfrowa-bez-adaptera-234347/

Opublikowano

a czy multi kiera z b6 będzie obsługiwać RNS-E?

Opublikowano
a czy multi kiera z b6 będzie obsługiwać RNS-E?

tak:wink:

Opublikowano
Witam, czy gdzieś na forum ktoś już opisywał modele RNS? Chodzi mi o te końcowe literki D,Q itd czym one się róznią. Jak temat już był to sory ale naprawdę nie mogę znaleźć.

tzn. - ja je rozrozniam po 2 przycisku w dole ( CD/TV, CD/SD, MEDIA)- czyli 3 modele. Po koncowkam sie nie znam.

DSC03821.JPGa4-rns-e-27659.jpgSeat-Exeo-ST-2-0-TDI-560x373-7444fcfaca3df364.jpg

Opublikowano

tzn. - ja je rozrozniam po 2 przycisku w dole ( CD/TV, CD/SD, MEDIA)- czyli 3 modele. Po koncowkam sie nie znam.

http://cdn100.iofferphoto.com/img/item/187/427/52/DSC03821.JPGhttp://data.motor-talk.de/data/galleries/0/67/4046/15318215/a4-rns-e-27659.jpghttp://i.auto-bild.de/ir_img/5/8/5/4/9/1/Seat-Exeo-ST-2-0-TDI-560x373-7444fcfaca3df364.jpg

A jakie są różnice pomiędzy tymi trzema przyciskami?? I której wersji najlepiej jest szukać?

Opublikowano

No z tego co sie orientuje to ten z przyciskiem MEDIA- juz jest dosc wybajerzony, w tym duuuuzo lepszy wyswietlacz (dokladniejszy) , ale czytalem o jakis problemach z podlaczeniem SDS- jezeli sie myle niech mnie koledzy poprawia. Ten z MEDIA byl w A3, TT i seacie EXEO- z tego ostatniego pasuje a z A3 i TT trzeba blede przekladac, ale chyba w nich byly SDS a w EXEO nie. Nawigacja jest duzo poprawiona- zdaje sie jest opcja wyswietlania znakow ograniczen predkosci. Sterowanie Mediami - tam tez sie cos poprawilo...

Opublikowano

Tak z przyciskiem MEDIA był po 2010 w A3/TT a zaś w A4 B7 tego nie było , z przyciskiem CD/SD były wersje na USA .

Opublikowano
Tak z przyciskiem MEDIA był po 2010 w A3/TT a zaś w A4 B7 tego nie było , z przyciskiem CD/SD były wersje na USA .

Czyli teoretycznie jedyny europejski oryginał z A4 bez przeróbek to ten z przyciskiem CD/TV tak? A ten na USA nie będzie odbierał naszych fal radiowych tak?