przemciotorun Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Przedwczoraj widziałem Passata B5 z klapą i tablicą USA. Największym zaskoczeniem było dla mnie że wyglądała na oryginał, bo nawet naklejkę miała. ja bym z naklejka nie kombinowal, bo jak Ci zatrzymaja to dopiero moga byc problemy....
ziutek1957 Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Tak czy owak psy sie czepiaja-kumplowi za USA blache dowod juz 2 razy polecial,ale mówi ze jest twardy ;-)
daniel40 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Boicie się tu wszyscy tej policji niesamowicie...
pesik87 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 wy tu przezywacie.. a u mnie policja jezdzi oznakowanym busem bez tylnej blachy.. i sie nikt nie czepia..
przemciotorun Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 wy tu przezywacie.. a u mnie policja jezdzi oznakowanym busem bez tylnej blachy.. i sie nikt nie czepia.. bo to policja...i im wolno...
Reggi Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ..tak samo jak im wolno mieć za***ane szyby na czarno.. i parę innych rzeczy.
Rekomendowane odpowiedzi