miszka Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 Work in progress ............... ....wpadło parę gadżetów no ale wszystko w swoim czasie
barrowiec1 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 to chociaż napisz, co wpadło
miszka Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 to chociaż napisz, co wpadło wszystko w swoim czasie
Młody_drog Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 To chyba nie ori podlokietnik? Sent from my GT-N8010 using Tapatalk 2
miszka Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 To chyba nie ori podlokietnik?Sent from my GT-N8010 using Tapatalk 2 podłokietnik jest ori taki wyciągnąłem z B7 na szrocie , tylko zrobiony z dwóch tzn: plastiki z tego z B7 i skóra z mojego łokcia ---------- Post dopisany 02-12-2012 at 17:05 ---------- Poprzedni post napisany 11-11-2012 at 21:21 ----------
miszka Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 Piękna Dzięki , staram się Wpadło trochę gratów do środka , jak wszystko ogarnę jak trzeba to się pochwalę
turbobastard Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja bym jeszcze przyciemnił szyby trochę, z tylu na pewno
GILI Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Alez ona ladna Idealnie pasowała by do pięknej kobiety
MAGIC87 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja bym jeszcze przyciemnił szyby trochę, z tylu na pewno albo całosc albo wcale... takie moje zdanie:wink:
turbobastard Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja bym jeszcze przyciemnił szyby trochę, z tylu na pewno albo całosc albo wcale... takie moje zdanie:wink: Widuje świeże z salonu auta z ciemnym tyłem a przód zostawiają albo jak był albo tylko trochę przyciemniony, i fajnie to wygląda
miszka Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nie mam w planie ściemniania szybek , podoba mi się tak jak jest .
Koles312 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 a ile dałeś za ten podłokietnik na tył?? i mógłbyś tak przy okazji kiedyś wrzucić zdjęcie jak on jest otwarty?
miszka Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 a ile dałeś za ten podłokietnik na tył?? i mógłbyś tak przy okazji kiedyś wrzucić zdjęcie jak on jest otwarty? Podłokietnik złożyłem sam , wszystkie części plastikowe kupiłem na szrocie za psie pieniądze a obicie i klapka pochodzi z mojego podłokietnika który miałem wcześniej bez pakietu mcdonalds Tak wygląda otwarty
barrowiec1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ile Twój dzieciak ma lat (albo ile Ty masz wzrostu), że fotelik Ci wchodzi za kierowcę??
miszka Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ile Twój dzieciak ma lat (albo ile Ty masz wzrostu), że fotelik Ci wchodzi za kierowcę?? Tu akurat był setup dla żony(170cm) , a córka która siedzi na foteliku za kierowcą ma 3 lata. Jak ja(194cm) usiądę to już nie jest tak dużo miejsca z z tyłu no ale źle nie jest .
grzes283 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Powtórze się, ale co mi tam.......sliczna furmanka. Nic dodać nic ująć. Wszystko z gustem i klasą. Do tego ten kolorek, normalnie bajka. A z innej beczki. Powiedz mi, bo nie doczytałem, jakie końcówki wydechu wrzuciłeś? Kompletuje do siebie do avanta, lecz nie wiem co wybrać i jaki rozmiar. Jedyne czego się domyślam to srednica rury wylotowej z tłumika, chyba 50mm przy 2.5 TDI.......
Rekomendowane odpowiedzi