C4NC3R Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 To nie brak weny tylko jeszcze Ci sie ręce trzesą . Zapytałbym o ceny tych ledów z a6 ale patrząc za ile wyrywasz graty to nie chce się wk***iać Ja mam swoją nisko posadzoną i o nic nie przytarłem, jedynie trochę oponą o nadkole z przodu, ale to był za nisko skręcone wtedy a i prędkości ponad 100 na trochę nierównych drogach...
miszka Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2015 dawno nic nie pisałem więc trochę może zaktualizuje co wpadło na pokład: pierwsze czym powinienem sie pochwalić to programik na 167 kucyków robiony przez BLACKSMOKE w UK jest się już czym odpychać po za tym: - zderzak tył S4 z opcją pod PDC - zmodyfikowany przedni zderzak S-LINE z opcją sprysków i PDC - PDC przód i tył ( dzięki KAJU) - ori spoiler S4 na tylną klapę - heble 345mm S4 na przód - heble 288mm na tył - znaczek dope na tył - znaczki na tylne drzwi TDI Sport Edition - lampy ledowe na tył (ori przyciemnione) - lusterka rozkładane/składane z pilota - pamięć foteli - gałka zmiany biegów z Audi A5 - i na pewno coś jeszcze o czym zapomniałem To nie brak weny tylko jeszcze Ci sie ręce trzesą . Zapytałbym o ceny tych ledów z a6 ale patrząc za ile wyrywasz graty to nie chce się wk***iać Ja mam swoją nisko posadzoną i o nic nie przytarłem, jedynie trochę oponą o nadkole z przodu, ale to był za nisko skręcone wtedy a i prędkości ponad 100 na trochę nierównych drogach... kupiłem ledy z A6 na forum Audi w UK od gościa który miał zakładać do siebie ale przesiadł się do nowszej sztuki zapłaciłem £100 za kompletne ledy z kloszami co do gleby to musiał byś się przejechać po moich okolicach , jest naprawdę porażka Ledy z A6 czy RS6? A6 RS6 w B6 mi się nie podobają , za gęsto tych diod jest nasianych
mariuszbielsko Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 hej ładniutka ta twoja b6 , ze tak spytam po ile chodza tam zderzaki s4 b6 do vanta
miszka Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Miszka f*ck!!!! witam i też cię lubię hej ładniutka ta twoja b6 , ze tak spytam po ile chodza tam zderzaki s4 b6 do vanta różnie można trafić nawet napisze że od 50funciaków w górę Tu pierwsze dni w PL jeszcze było na sytej glebie Wysłane z Ipka Heble przód i tył 345mm 288mm Wysłane z Ipka Montaż modułów składania i rozkładania lusterek z pilota Wysłane z Ipka Przygotowanie przedniego zderzaka do klejenia i malowania Wysłane z Ipka Montaż pamięci w fotelu kierowcy Tu już wszystko poskładane Wysłane z Ipka Pewnego dnia na moim podjeździe zrobiło sie niebiesko Wysłane z Ipka
C4NC3R Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ładne heble ale tył trochę mały vs przód. Zdały by się 330 na tył.
instruktor83 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 4 x b6 sedan:-) to ja rozumiem:-)
miszka Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dobrze jest , ale kto wie jak sie trafi coś za psie pieniądze to sie pomyśli. Chociaż 330mm to na dużą ilość kucy pod maską a ja raczej nic takiego już nie planuje Wysłane z Ipka 4 x b6 sedan:-) to ja rozumiem:-)W tym 3 moje Jedna poszła do Żyda a druga na części Wysłane z Ipka
miszka Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Gałka zmiany biegów z A5 (przerobiona z kapselkiem na 5 biegów) i chromowane pokrętła w RNS-E Wysłane z Ipka
amaradaar Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 pokrętła dodają uroku gałka mnie tam się bardziej podoba od b6 ale jak kto tam lubi pozatym pewnie kupiłeś za 5F więc no comment
miszka Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2015 gałka mnie tam się bardziej podoba od b6 ale jak kto tam lubi pozatym pewnie kupiłeś za 5F więc no comment Wysłane z Ipka
mariuszbielsko Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 hej naprawde smieszne ceny za te czesci tam sa w porównaniu do naszych pozdrawiam
tomekhxc Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 no pozmieniało się tu fajna gała
miszka Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2015 hej naprawde smieszne ceny za te czesci tam sa w porównaniu do naszych pozdrawiam Ceny są takie jak wszędzie , trzeba poprostu szukać , szukać i szukać Wysłane z Ipka no pozmieniało się tu fajna gała Dzięki a już myślałem że forum pozbyło sie wszystkich ze starej ekipy Wysłane z Ipka
instruktor83 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 A co ty masz za fotele? To są Recaro?
amaradaar Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Mikayaszi kobayaszi my tu nie jesteśmy uzależnieni od komputra więc nie siedzimy na ebayu od rana do nocy Ty to już pewnie zrobiłeś boota to wyszukiwania okazji
jedrekx Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 dla mnie i tak najlepszą robotę robi ta kierownica
miszka Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) A co ty masz za fotele? To są Recaro? Tak Recaro S4 , ale takich nie kupisz Mikayaszi kobayaszi my tu nie jesteśmy uzależnieni od komputra więc nie siedzimy na ebayu od rana do nocy Ty to już pewnie zrobiłeś boota to wyszukiwania okazji Teraz już mniej , ale bywały chwile że ebay miałem wszczepiony w głowę dla mnie i tak najlepszą robotę robi ta kierownica Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez miszka
Rekomendowane odpowiedzi