Nomal Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 Witam kolegów Moja niunia do ok 100km/h rozpędza się bez problemu, następnie nastepuje jakby odjęcie mocy. Po ponownym uruchomieniu problem się powtarza. Wiem, wiem mam użyć szukaczki. Szukałem i znam porady. Jednak sam sobie z tym problemem nie poradzę Proszę o wskazanie jakiegoś porządnego i uczciwego warsztatu w Olsztynie, Elblągu lub okolicach, który zdiagnozuje mi szczegółowo moje autko i je wyleczy :roll:
tomi Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Mogę tylko poradzić abyś poszukał ludzi na forum z Twojej okolicy i ich pytaj. Ja tak zrobiłem i poskutkowało Pozdrawiam
woke Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 ktoś tu miał podobny problem dziura w przewodzie z IC do turbiny..Ale ja nowicjusz także mnie nie słuchaj.))
pre_pl Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 woke, o tym mówisz ? http://frakir.man.lublin.pl/~hugo/forum/viewtopic.php?t=3191 Ale to chyba co innego,
piurko Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 W Olsztynie na os. Mazurskim , na skarpie Pstrowskiego 37 (chyba), Gadomski, były pracownik Palmowskiego - ASO Audi VW Nie korzystałem , ale dobrze o nim mówią Jeśli będziesz zainteresowany to daj znać to zdobędę nr telefonu
adadur Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 I jak sprawdzone połączenia i węże gumowe idące do IC i z IC?
baskecior Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 1. Zapnij VAG`a 2. Możliwości to: - uszkodzone N75 - uszkodzony lmm - jesli bardzo mocno kopci to dziura w wężach gumowych
Nomal Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Opublikowano 6 Listopada 2006 Połączenia szczelne, niekopci. Odpala bez problemów. Generalnie pracuje bez zastrzeżeń. Tylko traci moc A co to jest Imm? [ Dodano: 06-11-2006, 19:32 ] piurko jak by co to jestem zainteresowany :roll: Będę zobowiązany
pre_pl Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 LMM przepływomierz (LMM to skrót z miemieckiego -> było juz ) Mierzy masę powietrza
spanky Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 jeszcze nikt nie napisał o zapieczonych kierownicach .... :twisted:
Nomal Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Opublikowano 6 Listopada 2006 Kierownice rozruszane. Może piurko poda mi telefon do tego kolesia w Olsztynie, bo sam sobie nie poradzę. Nawet jakbym kupił złącze i podpiął do laptopa to i tak kiszka. Nie bardzo się w tym rozeznaj.
pre_pl Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 Nawet jakbym kupił złącze i podpiął do laptopa to i tak kiszka. Nie bardzo się w tym rozeznaj. kupuj bo warto, wszyscy Ci pomogą
Nomal Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Opublikowano 23 Listopada 2006 A jednak dziura w przewodzie. :roll: Teraz niunia zasuwa jak trzeba. :mrgreen: Dzięki piurko za namiary na kolesia. 10 minut i miał opanowany problem. Profesjonalista w każdym calu. Dzięki wszystkim za porady.
Pikuś Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Nomal, w jakim przewodzie?? W sterujacym kierownicami spalin??
spanky Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Nomal, w jakim przewodzie?? W sterujacym kierownicami spalin?? pewnie cos zwiazane z dolotem ... ;-) ale zobaczymy sam jestem ciekaw ..... :twisted:
Pikuś Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 pewnie cos zwiazane z dolotem ... spanky, ale kolega we wczesniejszych postach pisal, ze nie ma objawu batorego wiec mnei to troche zdziwilo. Ale poczekajmy zobaczymy.
Nomal Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Opublikowano 23 Listopada 2006 Mechanik nazwał to "przewód sterujący turbiną". Stwierdził, że turbina nie chodziła. Po odpaleniu z rur wydechowych wywaliło chyba ze 2 kilo sadzy. Teraz to jest jazda. Wcześniej jeżdziłem benzyniakami i nie wiedziałem, że diesel może mieć takiego kopa. Ale pała ze mnie jeżdziłem bez turbiny i nie wiedziałem o tym.
Pikuś Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Nomal, no to wszystko jasne. To przegon pozadnie bryczke bo nastepnym efektem moze byc przeladowanie. :mrgreen: Ile to radosci sprwia kierowcy sprawne TDI.
Nomal Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Opublikowano 23 Listopada 2006 Dam jej jutro w kość bo lecę do Gdańska, więc będzie okazja :razz:
Rekomendowane odpowiedzi