ŁYSY44 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Czy jest możliwość przełożenia samego wyświetlacza (FISa) mam drugi licznik w którym jest sprawny u mnie jest wypalonych kilka lini chodzi mi o to czy trzeba coś rozklejać czy wystarczy wypiąć lub odkręćić
tomaszstn Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Jak dobrze pamiętam to gdzieś pisało że to się wlutowuje.
Normano1973 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Jak dobrze pamiętam to gdzieś pisało że to się wlutowuje. Dokładnie, trzeba przylutować nowy wyświetlacz w miejscu starego i jest to dosyć ''detaliczna ''robota. Na allegro pojawiła się możliwość jak widzę taniego zakupu nowego wyświetlacza cena ok 170. Czy ktoś może z Was zajmuje się ich wlutowywaniem?Z ACCEF-u korzystałem i niewiele mi pomógł, tzn wyświetlacz stary, poprawił coś tam i tyle ale efekt znikania linii nadal jest i pogłębia się podczas dłuższej jazdy gdy jest ciepło. Chciałbym kupić i wlutować zupełnie nowy. Może ktoś tu się tym zajmuje zawodowo????
slimaczek89rz Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 http://www.vag-podkarpacie.pl/viewtopic.php?t=11335
Rekomendowane odpowiedzi