wicior123 Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 Wiem temat był opisywany ale nie pomógł mi... chce wyciagnac tylnia połke. Sa 3 zatrzaski jak je wyciagnac zeby ich nie uszkodzic bo bardzo ciasno siedza. i co dalej zrobic? i jak odpioc swiatło stopu? czy wogóle trzeba je odpioc?
Gość Michał Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 Z tego co pamiętam to stopu nie trzeba odpinac, wymontuj oparcie kanapy(nie zapomnij wyjąć prowadnic od zagłówków),i później wysuwasz półkę,powinna wyjść bz problemu. Powodzonka
wicior123 Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Opublikowano 4 Listopada 2006 o jakie prowadnice chodzi? fote złozyłem i połki nie moge dalej wyciagnac i co z tymi zaczepami jak je odpioc?
Gość Michał Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 U mnie było oparcie nie dzielone więc musiałem wyjmować te prowadnice,wnioskuję ze Ty masz skladane więc nie trzeba... Podważ delikatnie te zaczepy i pociągnij półkę ku przodowi samochodu,powinny się wysunąć.
wicior123 Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Opublikowano 4 Listopada 2006 uhhhh... wyciagnołem tą pułke.... nie było łatwo jest troche grzebania itp. jak by ktos potrzebował rady to słuze pomocą
buniek Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 zloz siedzenia i wiecej nic z nimi nie rob.Polka jest na zaczepach ktore odepniesz podnoszac polke do gory.Zacznij z jednej strony delikatnie podwazajac i nie bedzie problemu a stopa nie trzeba ruszac
izariz Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 Składasz oba siedzenia, dodatkowo możesz odpiąć wtyczkę od 3 światła stopu. Boczków które znajdują się na nadkolach (dokończenie kanapy) nie musisz wyjmować. Delikatnie podważasz półkę do góry (najlepiej ręką mniej więcej na środku półki) i ciągniesz ją do środka (jednocześnie podtrzymując od dołu. Ściągasz ją z pasami i masz już dostęp do głośników. Rób wszystko delikatnie i nie poddawaj się. Ja robiłem trzy podejścia...
Rekomendowane odpowiedzi