turzol Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Kołek rolety mam zmodzony materiałową taśmą Tapicerka styka się z takim cienkim paskiem gąbki podkleonym do dolnej krawędzi szyby. Tak przynajmniej jest u mnie, ściągałem boczki bagażnika chyba już z 30 razy u siebie i akurat stamtąd nigdy nie dobiegały żadne hałasy. U mnie skrzypiała za to kanapa , w końcu jednak i z tym sie uporałem i teraz oprócz klekotania z pod maski żadne obce dźwięki nie dochodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 turzol, a jak poradziles sobie ze skrzypieniem kanapy? U mnie czasami skrzypi z mocowania oparcia, ktore wystaje z okolic slupka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 turzol, a jak poradziles sobie ze skrzypieniem kanapy? U mnie czasami skrzypi z mocowania oparcia, ktore wystaje z okolic slupka. Złożyłem oparcia i na ich łączeniu jest plastikowa maskownica, która zasłania śrubę mocującą. Wyjmujesz oparcia z auta i na bogato smaremjedziesz te plastikowe tulejki widoczne na krańcach oparć(najlepiej zastosować smar biały półstały - ja użyłem z Wurtha). Poza tym smarujesz bolce, na których osadzone są oparcia oraz sam łącznik. Po złożeniu do kupy u mnie nastała błoga cisza. Wcześniej skrzypiało nawet przy większych zakrętach czy dynamiczniejszym ruszaniu, nie wspomnę już o przejeżdżaniu przez hopki ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- smar Würth - BIAŁY SMAR PÓŁSTAŁY 500ml - HSW 100 można użyć oczywiście dowolnej marki, ale akurat ja preferuje Wurth jeśli chodzi o chemie warsztatową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Doszły nowe felgi od Flyera. Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witek czym ty robiłeś te fotki :eusathink:jakieś takie wyciągnięte :eusathink:a fela swoją drogą :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witek czym ty robiłeś te fotki :eusathink:jakieś takie wyciągnięte :eusathink:a fela swoją drogą :kox: No wlasnie, jakis dziwny obiektyw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Galaxy S3 ;] Co zrobię jak to mam zawsze pod ręką, a lustro trzeba targać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 nawet nieźle na tym kole wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 walnij jeszcze grill oraz listwę z bagażnika w czerń i będzie kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Fajnie wygląda, tylko ta maska na jednym zdjęciu w pomarańcz wpada Pewnie przez sgsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 A to źle że wpada w pomarańcz? Właśnie za***iście mi się to podoba że ten odcień zmienia się w zależności od światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 To auto o wiele lepiej prezenuje sie na żywo niż na fotkach. SGSIII w takim razie robi kijowe zdjęcie, zniekształca obraz Na kolejny sezon pomyślałbym o pomalowaniu kółek na srebro jeśli chcesz zostawić chromy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zagadka. Co to ;-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Uchwyty do trzymania pyty:naughty::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Za małe na to :-P zapalniczka do tunelu... Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 I że gdzie to ma być? Pierwszy raz widzę takie cudo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Do tunelu US z b7 Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udalo Ci sie kupic wszystkie elementy tunelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 W Aso;-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi