pocas Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Nadszedł przykry czas : ) Auto oznaczam jako do sprzedania. Na dniach wrzucę ogłoszenie i wymyśle cenę. Nie planuje nic wyciągać i sprzedawać "poza" autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 o żesz jak to auto się zmieniło:kox: przepiękne Nie ma to jak wyrezać cudeńko i sprzedawać by rezać od nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Bym nie kupił swojego, to byśmy sie dogadali Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin444 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 szkoda że już teraz sprzedajesz myślałem że jeszcze z rok potrzymasz niestety nie mam teraz takiego budżetu ;/ autko rewelacyjne, robi wrażenie Miejmy nadzieje że następne tez będzie ( () () () ) Pozdrawiam Bartek musisz opchnąć swoje 2 wozidła to akurat kupisz od Witka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 bez przesady;p jedno bym opitolił, to już by starczyło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin444 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 jakbyś Bartek sprzedawał cabrio to pamiętaj że rns-e leci do mnie sorry za ot już nie zaśmiecam wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/a4-1-9-tdi-2004-a-288460/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Co będzie nastepne?? Fajna cena jak za taki wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Oczywiście że Audi : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Już się znudził? Za taką cene to szybko pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Oby. Muszę mieć na felgi do nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 swietnie wyglada w tej czerwieni z czarna fela szkoda sprzedawac ale jak jest mozliwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Mam nadzieje tylko że trafi do kogoś kto tak jak ja lubi poświęcić weekend na dłubaniu kolejne auto troszkę mniej czasu mi zabierze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Pocas co następne B8? A5:naughty:? fura miażdży i cena atrakcyjna, powodzenia życzę bo wiem jaka jest wiara przy sprzedaży doinwestowanego auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Jak stanie przed domem to na pewno dam znać ---------- Post dopisany 18-10-2013 at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany 06-10-2013 at 18:19 ---------- Sprzedane. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 ---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- trafila chociaz do godnego wlasciciela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 To się okażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANAL Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- trafila chociaz do godnego wlasciciela? Czy godnego... mysle ze mogl trafic w gorsze rece Kazde moje poprzednie autko bylo dopieszczone. A6 sprzedalem w jeden dzien wiec to o czyms swiadczy. Wczoraj przyprowadzilem samochod a dzisiaj juz drobne mankamenty poprawione - nie wszystkie bo brakuje czasu i temperatura na zewnatrz nie rozpieszcza. Poprawione oswietlenie uchwytu na kubek Naprawiony zamek w prawych drzwiach Poprawiony fotel kierowcy Zmienione oswietlenie wnetrza z LED na tradycyjne (strasznie mocne te diody i mialy zimna barwe za ktora nie przepadam) Ze swojej strony obawiam sie tylko folii za jakis czas, zeby sie nie odklejala czy zeby cos pod nia nie "zakielkowalo" - nigdy nie przygladalem sie samochodom oklejonym w calosci z folii ale tego czlowieka czy ludzi ktorzy oklejali to auto niestety nie polecam. Jestem pedantem i tutaj przymykam oko na niektore detale ale docinanie folii i naklejanie paseczkow to troche druciarstwo (chyba ze tak robi kazdy). Do ogarniecia swiatla przeciwmgielne a raczej brak ich reakcji na wlacznik i drobna nieszczelnosc wydechu gdzies na poczatku ukladu ale nie bede zasmiecal koledze tematu. Na pewno to co do zrobienia i o czym wiem bedzie zrobione + przekodowanie modulu komfortu (centralnego zamka) pod siebie - przyzwyczajenie z A6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- trafila chociaz do godnego wlasciciela? Czy godnego... mysle ze mogl trafic w gorsze rece Kazde moje poprzednie autko bylo dopieszczone. A6 sprzedalem w jeden dzien wiec to o czyms swiadczy. Wczoraj przyprowadzilem samochod a dzisiaj juz drobne mankamenty poprawione - nie wszystkie bo brakuje czasu i temperatura na zewnatrz nie rozpieszcza. Poprawione oswietlenie uchwytu na kubek Naprawiony zamek w prawych drzwiach Poprawiony fotel kierowcy Zmienione oswietlenie wnetrza z LED na tradycyjne (strasznie mocne te diody i mialy zimna barwe za ktora nie przepadam) Ze swojej strony obawiam sie tylko folii za jakis czas, zeby sie nie odklejala czy zeby cos pod nia nie "zakielkowalo" - nigdy nie przygladalem sie samochodom oklejonym w calosci z folii ale tego czlowieka czy ludzi ktorzy oklejali to auto niestety nie polecam. Jestem pedantem i tutaj przymykam oko na niektore detale ale docinanie folii i naklejanie paseczkow to troche druciarstwo (chyba ze tak robi kazdy). Do ogarniecia swiatla przeciwmgielne a raczej brak ich reakcji na wlacznik i drobna nieszczelnosc wydechu gdzies na poczatku ukladu ale nie bede zasmiecal koledze tematu. Na pewno to co do zrobienia i o czym wiem bedzie zrobione + przekodowanie modulu komfortu (centralnego zamka) pod siebie - przyzwyczajenie z A6. Zakładaj temat i nie p... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Fajnie, że nie poszła daleko tylko w okolice będzie ją widać czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi