Gość Edyta Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 wujek nie obijasz się widze:wink:
kaju Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 wujek nie oPijasz się widze:wink: czassaaaaami, jak z kajem rządzi także tego, juzd ajfołn waj topatok
Gość Edyta Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 wujek nie oPijasz się widze:wink: czassaaaaami, jak z kajem rządzi także tego, juzd ajfołn waj topatok obija - opija grunt, że robota do przodu idzie:decayed:
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Andrzeju kiedy tutaj koła jakieś meskie zagoszczą narazie szmery bajery a toczydło na babskiej feldze:decayed:
kaju Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Andrzeju kiedy tutaj koła jakieś meskie zagoszczą narazie szmery bajery a toczydło na babskiej feldze:decayed: 18 cali in progress u mnie z resztą też także tego, juzd ajfołn waj topatok
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Andrzeju kiedy tutaj koła jakieś meskie zagoszczą narazie szmery bajery a toczydło na babskiej feldze:decayed: 18 cali in progress u mnie z resztą też także tego, juzd ajfołn waj topatok ty to miałes do B5 wracać i tak wracasz:thumbdown:
kaju Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 spokojna Twoja rozczochrana, to też jest in progress, mają nadrjść lepsze czasy, a że okazja byla, to się wzięło także tego, juzd ajfołn waj topatok
Gość cwiara Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Andrzeju kiedy tutaj koła jakieś meskie zagoszczą narazie szmery bajery a toczydło na babskiej feldze:decayed: Srodek juz skonczony, teraz rezanie z zewnatrz. Na poczatek kolka 18" z RS. W przyszlym tyg powinny byc juz u mnie i powoli beda przygotowywane do sezonu.
czorny_07 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Andrzeju kiedy tutaj koła jakieś meskie zagoszczą narazie szmery bajery a toczydło na babskiej feldze:decayed: Srodek juz skonczony, teraz rezanie z zewnatrz. Na poczatek kolka 18" z RS. W przyszlym tyg powinny byc juz u mnie i powoli beda przygotowywane do sezonu. a takie masz miety do wzięcia
Gość cwiara Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Wzialbym , ale chajs sie troche nie zgadza. A rsy mam za polowe ceny Twoich wiec grzech bylo nie wziac
kaju Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 i tak c**j nie promocja, bo ja taniej wyjąłem także tego, juzd ajfołn waj topatok
misiek95 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 jakbym wiedział, że masz takiego rnsa wypasionego to bym wsiadł poklikać
andr3i Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 ponoc wozisz sie po wrocku z kompasem a nawet sie nie pochwalisz
Rekomendowane odpowiedzi