truckmaniac Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Dobra zaczynamy DERBY Karwa.A ja do roboty
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Ale jazda w Gorzowie. Hans pięknie kontratakował [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 21:05_________________________________________________Ale Stal pechowo traci "łatwe" punkty
przemciotorun Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 no i ku*** choyyyy!!! po play off-ach k**wa jeszcze lepiej
moskal Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 Pulczas ma podejrzenie złamania nogi
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Pulczas ma podejrzenie złamania nogi Mówili, że pewna złamana[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 21:19_________________________________________________Ale mecze :good: [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 21:20_________________________________________________To co się dzieje w Lesznie to mistrzostwo świata
moskal Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 To co się dzieje w Lesznie to mistrzostwo świata W sensie ???
przemciotorun Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 To co się dzieje w Lesznie to mistrzostwo świata W sensie ??? patrzac na Unie to system play off w polskiej lidze o h*j rozbic....
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 W sensie zajebistego meczu. No i Unia pięknie sobie radzi
moskal Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 W sensie zajebistego meczu. No i Unia pięknie sobie radzi Mecz Ci sie podoba ???? przeciez oni ledwo utrzymuja sie na motocyklach
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Dopiero "prund oddali" Owszem, ledwo się trzymają ale za to jedni i drudzy. W Gorzowie dopiero jazda bez trzymanki. Smiało można pogratulować Falubazowi finału
przemciotorun Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 i pewnie uni tez bo odrobic 17p bez miedzinskiego to nawet na wlasnym torze bedzie cholernie ciezko...
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Pewnie tak. W Lesznie woziło jednych i drugich, z tym, że Unia wiedziała, że tak będzie Za to Falubaz to miał dzisiaj za***iste szczęście ! Nie dość, że Stal gubiła darmowe punkty to jeszcze przerwany mecz przy takim wyniku Generalnie to szacun dla Unii, bo podnieśli się z kolan (z zasadniczej) i to od razu do pionu
kyniu Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Dlaczego twierdzisz że Falubaz miał szczęście,może by odrobili w tym spocie wszystko jest możliwe,a zarazem nie sprawiedliwe jak wykluczenie Hencoca
damian_qbass Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 jeśli Unia wejdzie do Finału... to dla mnie będzie poprostu żenada... jak można zrobić specjalnie taki tor.. po to tylko żeby wygrać i do tego nie patrząc na zdrowie zawodników - po trupach do celu... chora sytacja zupełnie wiedzieli doskonale że przegrają to musieli coś wykombinować... no i się im udało.. brawo Panowie działacze... szczyt głupoty i chamstwa !!!
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Nie przesadzaj. Greg nawet nie był "ruszony" przy upadku (mieli do powtórki w 4 jechać ? ), Stal frajersko straciła min ! 4-5 punktów, ogólnie Falubaz jechał słabo i ten wynik to "najmniejszy wymiar kary" . Tym razem "niebo" było dla Was łaskawe. Myślę, że w Zielonej objedziecie Stal bez problemu (na 8+). Greg, chyba , za bardzo świętował mistrza GP, przyznaj sam. Proszę tylko bez "spinki". Wydaje mi się, że oceniam obiektywnie
kyniu Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Unia spreparowała tor,Gorzowski tez słabo przygotowany dziura na dziurze
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Unia spreparowała tor,Gorzowski tez słabo przygotowany dziura na dziurze Słuchajcie Panowie, obiektywnie trzeba spojrzeć. Który gospodarz nie robi toru pod siebie ? W Zielonej, Toruniu, Gorzowie itd prezie dają przyjezdnym tor jak stół ? Proszę, przestańcie. Kładą tyle kasy w te drużyny, że czepiają się każdej brzytwy aby wygrać. Fakt, kibice się wk..wiają bo płacą i chcą aby ich drużyna wygrywała zawsze. Widzą jednak tylko "wałki" innych a swoje wytłumaczą zawsze i wszędzie.
kyniu Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 dobra emocje opadły będę obiektywny,zobaczymy za tydzień kto pojedzie w finale mam nadzieję że Falubaz :>
jacekm Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 jeśli Unia wejdzie do Finału... to dla mnie będzie poprostu żenada... jak można zrobić specjalnie taki tor.. po to tylko żeby wygrać i do tego nie patrząc na zdrowie zawodników - po trupach do celu... chora sytacja zupełnie wiedzieli doskonale że przegrają to musieli coś wykombinować... no i się im udało.. brawo Panowie działacze... szczyt głupoty i chamstwa !!! Jeszcze to. Na Stal myślisz, że tor nie był robiony ? Na bank był. Myślę jednak, że dzisiaj do toru doszla drużyna i dlatego taki wynik. Szczerze przyznam, że mecz w Lesznie podobał mi się ze względu na wynik i nie dlatego, że lubie bardziej Unię niż Unibax (wręcz przeciwnie) ale dlatego, że wreszcie ktoś dobrze się Toruniowi postawił i to ktoś skazywany na totalną porażkę [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 23:03_________________________________________________ dobra emocje opadły będę obiektywny,zobaczymy za tydzień kto pojedzie w finale mam nadzieję że Falubaz :> Ja stawiam na finał Falubaz-Unia, ale to tak "na dwoje babka wróżyła" Bo mam nadzieję, że jednak Stal przegra "8-" i, że Unibax "wystarczająco" objedzie Unie na Motoarenie
Kamillo5 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Tyle czekania na dzisiejszy wieczór... oba półfinały to katastrofa.... Trzeba zapomniec o tych meczach... Jesli chodzi o Derby, to jedni i drudzy mieli szczescie... tasma dudka, upadek Rogowskiego, upadek i wykluczenie Hancocka w nastepnym jego biegu kontuzja. Z drugiej strony upadek cyrana, defekt zagara... W Zielonej Górze wynik 49-41 daje awans do finału Falubazowi.... Spokojnej nocy.
Rekomendowane odpowiedzi