rafalekx Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 jest taka dokladkado przedlifta? chyba tak oj raczej niekoniecznie
przemciotorun Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 kuzwa bo ja tylko do polifta widzialem , i moge kupic za pare groszy ale ponoc jest lipa z zalozeniem w przedlifcie
rafalekx Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 kuzwa bo ja tylko do polifta widzialem , i moge kupic za pare groszy ale ponoc jest lipa z zalozeniem w przedlifcie a jaka cena? myślę że da radę to jakoś wsadzić a jak nie to na wkręty zlapiesz
Kowi87 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 kuzwa bo ja tylko do polifta widzialem , i moge kupic za pare groszy ale ponoc jest lipa z zalozeniem w przedlifcie no przecież autor tematu ma przedlifta i załozył taka dokładke :gwizdanie:
slepy Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 jest taka dokladkado przedlifta? , znając F16, zrezał od polifta
f16mysliwiec Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 Wiec Dokładka jest z przed lifta i jest jeszcze jedna taka do sprzedania (wstawiałem jakiś czas temu link na forum) Ja zapłaciłem za cały zderzak(98rok) z belka i odbojami i dokładka plus wiązka i czujniki parkowania 220zl z wysyłką. Szukałem całego kompletu bo wywalałem hak(który już tak zardzewiał że mało się nie rozpadł przy zdejmowaniu) Wszystko pasowało P&P Zaraz wam wstawię linka do dokładki samej(gadałem z klientem 100zl z wysyłką sprzeda)[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 19:58_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a4-sedan-95-99-zderzak-tylny-tyl-i1272390801.html
slepy Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Wiec Dokładka jest z przed lifta i jest jeszcze jedna taka do sprzedania (wstawiałem jakiś czas temu link na forum) Ja zapłaciłem za cały zderzak(98rok) z belka i odbojami i dokładka plus wiązka i czujniki parkowania 220zl z wysyłką. Szukałem całego kompletu bo wywalałem hak(który już tak zardzewiał że mało się nie rozpadł przy zdejmowaniu) Wszystko pasowało P&P Zaraz wam wstawię linka do dokładki samej(gadałem z klientem 100zl z wysyłką sprzeda)[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 19:58_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a4-sedan-95-99-zderzak-tylny-tyl-i1272390801.html 220zł, za komplet z wiązką i czujnikami, to za***ista cena , jakbyś takie coś wypatrzył jeszcze w podobnej kasie to daj znać na Pw [br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:02_________________________________________________a i nie wiedziałem że w przedliftach było PDC
f16mysliwiec Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 Ślepy jak będziesz zakładał składane elektrycznie lusterka to daj znać Ja kombinuje teraz jak zrobić żeby się składały i rozkładały z alarmem [br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:05_________________________________________________ Wiec Dokładka jest z przed lifta i jest jeszcze jedna taka do sprzedania (wstawiałem jakiś czas temu link na forum) Ja zapłaciłem za cały zderzak(98rok) z belka i odbojami i dokładka plus wiązka i czujniki parkowania 220zl z wysyłką. Szukałem całego kompletu bo wywalałem hak(który już tak zardzewiał że mało się nie rozpadł przy zdejmowaniu) Wszystko pasowało P&P Zaraz wam wstawię linka do dokładki samej(gadałem z klientem 100zl z wysyłką sprzeda)[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 19:58_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a4-sedan-95-99-zderzak-tylny-tyl-i1272390801.html 220zł, za komplet z wiązką i czujnikami, to za***ista cena , jakbyś takie coś wypatrzył jeszcze w podobnej kasie to daj znać na Pw [br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:02_________________________________________________a i nie wiedziałem że w przedliftach było PDC Było od 98 roku dopiero heheh
slepy Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Ślepy jak będziesz zakładał składane elektrycznie lusterka to daj znać Ja kombinuje teraz jak zrobić żeby się składały i rozkładały z alarmem chyba nie bede, bo podobno nie ma prawego dużego składanego , a małego nie bede spowrotem zakładał
rafalekx Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Ciekawe czy da radę ta dokładkę do avanta wrzucić
slepy Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Ciekawe czy da radę ta dokładkę do avanta wrzucić raczej tak
f16mysliwiec Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 Ciekawe czy da radę ta dokładkę do avanta wrzucić Do avanta 98rok też widziałem na allegro zaraz ci poszukam
rafalekx Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Do avanta 98rok też widziałem na allegro zaraz ci poszukam pasi biorę
f16mysliwiec Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 Ślepy jak będziesz zakładał składane elektrycznie lusterka to daj znać Ja kombinuje teraz jak zrobić żeby się składały i rozkładały z alarmem chyba nie bede, bo podobno nie ma prawego dużego składanego , a małego nie bede spowrotem zakładał Jak niema jak ja mam oba duże i oba składane elektrycznie
slepy Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Ślepy jak będziesz zakładał składane elektrycznie lusterka to daj znać Ja kombinuje teraz jak zrobić żeby się składały i rozkładały z alarmem chyba nie bede, bo podobno nie ma prawego dużego składanego , a małego nie bede spowrotem zakładał Jak niema jak ja mam oba duże i oba składane elektrycznie no widzisz, to w takim razie szukam części , a da się przełożyć samo składanie do moich lusterek?
rafalekx Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Skąd masz duże składane elektrycznie? przecież angliki nie miały składanych
f16mysliwiec Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 Skąd masz duże składane elektrycznie? przecież angliki nie miały składanych Z allegro widziałem już dużo składanych elektrycznie dużych, ale ceny mnie powalały, i w końcu znalazłem(120zł) i nie od anglika tylko europejczyka[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:15_________________________________________________ Ślepy jak będziesz zakładał składane elektrycznie lusterka to daj znać Ja kombinuje teraz jak zrobić żeby się składały i rozkładały z alarmem chyba nie bede, bo podobno nie ma prawego dużego składanego , a małego nie bede spowrotem zakładał Jak niema jak ja mam oba duże i oba składane elektrycznie no widzisz, to w takim razie szukam części , a da się przełożyć samo składanie do moich lusterek? Szukaj na allegro są i same środki i całe kompletne ja do jednogo kupiłem sam środek a drugie kupiłem całe duże i składane i z lustrem.[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:17_________________________________________________Wczoraj doszedł do mnie moduł do PDC 4B0 919 283 Poniżej fotki z pracy dorabiania wtyczek i wiązki oraz przekodowania z Z A8 automat na A4 Manual [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 20:16_________________________________________________PDC Założone wszystko śmiga, wszystko podłączone jak Ori Tylko biperek mam z kompa od Biosu heheh musze kupić jakiś większy Pozatym Jestem Mega zadowolony pięknie piscy jak napotka przeszkodę i wszystko vagiem można regulować
Kowi87 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 A co masz na myśli pisząc sterowanie vagiem
f16mysliwiec Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 mnie wyniosło z dotkładką (czyli sterownik, czujniki z wiazką, dokładka) 180zl Wiązka , i wtyczki to podorabiane [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 15:01_________________________________________________Nowe fotki str. 1
Rekomendowane odpowiedzi