Grzesiek234 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam wymieniałem klocki i nie mogę wkręcić tłoczka z tyłu, obraca się ale nie wkręca daje natomiast się wykręcić. Poczytałem trochę i z tego co ludzie piszą to powinien się poprostu wkręcić. Coś robię nie tak? proszę o pomoc. PILNE!!!![br]Dopisany: 24 Kwiecień 2008, 17:45 _________________________________________________Już po sprawie, pożyczyłem specjalny klucz i poszło, za słabo napierałem.
grabalaba Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam wymieniałem klocki i nie mogę wkręcić tłoczka z tyłu, obraca się ale nie wkręca daje natomiast się wykręcić. Poczytałem trochę i z tego co ludzie piszą to powinien się poprostu wkręcić. Coś robię nie tak? proszę o pomoc. PILNE!!!![br]Dopisany: 24 Kwiecień 2008, 17:45 _________________________________________________Już po sprawie, pożyczyłem specjalny klucz i poszło, za słabo napierałem. Zgadza się - przy wkręcaniu trzeba użyć trochę siły
adadur Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 trzeba kręcic i jednocześnie wciskać
Rekomendowane odpowiedzi