Maniusiek28 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 mój afn z turbina od AWX po czipsie u Rogala.....autko mega fajnie idzie(z tej radochy to mało w drodze powrotnej w rowie nie wylądowałem).
peter22 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ładny wykres , tylko linia od Nm troszke wolniej mogłaby spadać tzn bardziej płasko tak jak przed zmianą programu było. Ale pewnie inaczej sie nie dało.
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 b.ładny wykresik, juz nie mogę sie doczekać mojej II wizyty :th:
spanky Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ladnie .. na ile masz ustawione doladowanie .... ?
Maniusiek28 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ladnie .. na ile masz ustawione doladowanie .... ? niestety nie wiem.......nie jestem zbyt biegły w tej materii
Rogalotti Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nie da się bardziej płasko momentu zrobić przy tych wartościach. Albo mogłobyć mniej momentu w niższych obrotach - wtedy byłby bardziej płaski albo trzeba wymienić układ wtyrskowy na bardziej wydajny tak aby moc była wyższa wtedy automatycznie w wyższych obrotach moment sie podniesie. Doładowanie jast ustawione na poziomie 1.4bara. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi