kondzioA4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam.Przedwczoraj coś zaczęło mi hałasować w okolicy kata...taki metaliczny dźwięk,jakby się coś trzęsło...Dzisiaj wlazłem pod auto i gdy uderze w katalizator to coś w nim "lata" w środku,przynajmniej takie odnosze wrażenie.Także kat do wywalenia chyba i tu pytanie...ile biorą za wycięcie kata i wspawanie rury zamiast niego?orientuje się ktoś?
MATIUS Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ja w b4 1.9 tdi kolzenace placilem 100 i kata zabierałem:D
Fikass Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ja niedawno wycinałem i znajomy mechanik wział 40 zł, normalnie bierze 70. Sprzedaj kata i wyjdziesz do przodu
kondzioA4 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 dzięki panowie...już się dowiedziałem że za wycięcie kata i wspawanie rury to ok 70zł,a za kata płacą ok 250(zależy od stanu)....więc na swoje wyjde
adaho997 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 wstaw w to miejsce strumienice lub tłumik przelotowy bo później Pan diagnosta może miec problem na przegladzie
kondzioA4 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2012 W sumie to przeglądami to się nie martwie;) ale jak już coś to myśle właśnie nad tłumikiem przelotowym...co myślicie o czymś takim??? http://moto.allegro.pl/awg-tlumik-sportowy-rurowy-uni-przelotowy-cz-wa-i2240407853.html Czy podejdzie ten tłumik jeśli chodzi o wymiary?Orientuje sie ktoś jakie wymiary układu wydechowego ma 1.8 ADR???
Rekomendowane odpowiedzi