Al@n Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witam mam taki problem w moim audi paski wielorowkowe hałasują, dokładnie jest to chyba pasek alternatora. nie jest to piszczenie tylko taki huk, paski wyglądają na nowe. proszę o pomoc i porady jak to wyciszyć bo nie jest to nie wiadomo co ale działa mi na nerwy dzięki i pozdrawiam
biker110 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 sprawdz sprzegielko na alternatorze
wesz82 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 a może to kończący sie napinacz?? Dokładnie popatrz czy czasem nie idzie on pod ukosem.
Al@n Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 sprawdz sprzegielko na alternatorze Wymieniłem sprzęgło alternatora bo było zablokowane i nastała błoga cisza tylko gang mojego diesla, plus za dobrą sugestie Piotrek. Jeśli napinacz skacze ci jak szalony sprawdź sprzęgiełko alternatora Niby to nie było nic wielkiego ale ja nie nie nawadze żadnych szumów i innych odgłosów pozdro dla wszystkich zainteresowanych
Rekomendowane odpowiedzi