Zaratustra Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Kolego nie rozumiesz... zobacz: w s-linach nie da się tego zrobić, bo są proste i nie ma jak odciąć lakieru od polerki
BizoOn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No dobrze ale co stoi na przeszkodzie żeby odciąć lakier ?? tak jak ramie zaczyna się rozchodzić
Zaratustra Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Brzydko będzie wyglądać, na tych od porsche jest ok bo zaraz jest zaokrąglenie i nie rzuca się to w oczy a na prostych s-line'ach nie będzie to zbyt dobrze wyglądało
BizoOn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wydaję mi się że nie byłoby tak źle
Zaratustra Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 nie jest źle bo całe felgi są wypolerowane
Zaratustra Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 chodzi o to że s-line'y się do tego po prostu nie nadają
BizoOn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Każdy ma inny gust, moim zdaniem fajnie by to wygladało
Kriss SierraFan Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 A ja Wam powiem tak: ciemne auto = jasna felga, jasne auto = ciemna felga Inaczej tego nie widzę...
Zeppelin Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 zgadza się ale to takie....zwykłe i standardowe a my jako pasjonaci chcieli byśmy mieć coś innego i oryginalnego co do felg, ja bym je pomalował na czarny mat z grubym ziarnem a taki rancik można zrobić spokojnie na tokarce za małą kasę
kaczmar13 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 jak są w kiepskim stanie to daj nowy srebrny lakier, nie kombinuj w grafit, niebieski czarny czy róż.... czarny może....ale do tego solidna gleba. moim zdaniem cudowanie z w takim przypadku z kolorem felgo to "wiocha"
junior_tdi Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 te koło widzę tak: czarne z zewnątrz i wnętrze felgi w kolorze Auta
BizoOn Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Opublikowano 13 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------
Alcodigital_pl Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Ja bym nie dawał czarnych,moim zdaniem źle będzie to wyglądało. Lepiej sobie ładnie odnowić i dać nowy,srebrny lakier. Zobaczysz,że efekt będzie znakomity,klasyczny.
Rekomendowane odpowiedzi