roae Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Do tej pory nie założyłem tematu, bo nie myślałem, że audi zostanie u mnie dłużej, często zmieniałem samochody, ale może już z racji wieku trzeba się ustatkować i myślę, że audi zostanie na dłużej. Pojechałem po auto z myślą o tdi bo dużo jeżdzę a trafił się taki egzemplarz 1998 rok produkcji, przebieg 200000km silnik 1.8T, 150km kolor szary, wyposażenie standard-klimatronik, 2xszyba, 4airbag. Co ciekawe-auto kupione od niemca który użytkował samochód przez ostatnie 11lat- auto w niespotykanym stanie jak na te lata i bezwypadkowe, wszystkie szyby 98r-nawet ostatnio ściągając przednie lampy i grill na wszystkim nabite 98r Auto regularnie serwisowane-niemiec dał mi całą reklamówkę faktur za naprawy samochodu, 3 klucze 1 plastik, książkę itp... Oczywiście po kilku tysiącach przejechanych kilometrów po polsce wysypały się wahacze górne(oryginały audi)-pewnie nie były wymieniane od nowości-bo to możliwe jeżdząc po rajchu jeszcze by pewnie trochę wytrzymały. Ze spraw czysto technicznych-wymiana czujnika temp. silnika olej filtry. Do tej pory założyłem w aucie fis, el.składane lustra-niedokończone. Jako że jestem typem rezacza w aucie będzie się działo.
AndrzejAj3 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 popieram kolegę wyżej zapodaj jakieś foty
roae Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ostatnio dodałem sobie trochę luksusu i zamontowałem el.składane lusterka, jako że kupić panel z ikonką składanych luster jest ciężko(żeby był w dobrym stanie) odnowiłem stara rączkę pomalowałem czarnym matem i dodałem ikonki z audi Q7 z dodatkową opcją grzania luster z poziomu guzika oryginalny guzik ma w zapasie trochę wolnego miejsca w sobie (da rade zrobić grzanie na pozycji "0") i tak będzie dodatkowo ikonka grzania nie będzie się świeciła na czerwono, a zaświeci się na pomarańczowo gdy załączę podgrzewanie ,żeby nie zostawiac ciągle na grzaniu-a tak będzie wyraźnie widoczne kiedy jest włączone
Kowi87 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 kolejny szarak:decayed: z tą rączka dobry pomysł
davidoff82 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 kolejny szarak:decayed: z tą rączka dobry pomysł te ikonki z Q7 są podświetlane? podoba mnie się....
roae Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 są święcące oczywiście, gałeczka do kręcenia też będzie świecąca 2din na pokładzie lampy po 2-gim lifcie
Rekomendowane odpowiedzi