BizoOn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam Panowie mam pytanko, będą pasowały do tej budy lusterka w chromie ??
Zaratustra Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Kolego Bizonie, trudno powiedzieć, ale mogłyby nawet fajnie wyglądać
wladi Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 WitamPanowie mam pytanko, będą pasowały do tej budy lusterka w chromie ?? http://desmond.imageshack.us/Himg840/scaled.php?server=840&filename=aaaache.jpg&res=landing Jeżeli masz jakieś elementy nadwozia w chromie to mogły by podejść
BizoOn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jedyne co mam to znaczek Audi na Grillu. Myślałem też o Czarnym Macie
medik Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zacznij od wymiany lusterka na duże. I zostaw w ori kolorze.
BizoOn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Co do wymieniania lusterka na duże, nie będę wymieniał, podoba mi się ta nie symetria
Zaratustra Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 doładnie ładnie wyglądają z takimi "przyklapniętymi" lusterkami
BizoOn Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Takie miałem w A3 ( Czarny Mat ) i chyba takie będą najlepiej pasować do A4, jednak ..
Vandit Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 jeśli chcesz chrom to zakup obudowy nie kupuj nakładek za 40zl bo to gówno jakich mało, sam się przekonałem:doh:
STASIU227 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 zostaw w czarnym macie ładie to wygląda
Tzieland Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 zostaw w kolorze na czarno będą wyglądały jak golasy z 95 roku chyba że dajesz jeszcze dach na czarno, lampy pomalujesz
STASIU227 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 zostaw w kolorze na czarno będą wyglądały jak golasy z 95 roku chyba że dajesz jeszcze dach na czarno, lampy pomalujesz ja mam w czarnym macie zadbane i nie wyglądaj jak golasy
Tzieland Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 zostaw w kolorze na czarno będą wyglądały jak golasy z 95 roku chyba że dajesz jeszcze dach na czarno, lampy pomalujesz ja mam w czarnym macie zadbane i nie wyglądaj jak golasy ale Ty masz ciemne auto niech kolega robi jak chce ale wg mnie (a przecież ten temat po to jest, żeby wystawiać swoje opinie) lusterka na czarno=goły przedlift
Mateo1373 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 zostaw w kolorze na czarno będą wyglądały jak golasy z 95 roku chyba że dajesz jeszcze dach na czarno, lampy pomalujesz ja mam w czarnym macie zadbane i nie wyglądaj jak golasy ale Ty masz ciemne auto niech kolega robi jak chce ale wg mnie (a przecież ten temat po to jest, żeby wystawiać swoje opinie) lusterka na czarno=goły przedlift Dokładnie, ja pierwsze co robiłem u siebie to malowałem lusterka i wymieniałem klamki pod kolor
Tzieland Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 zostaw w kolorze na czarno będą wyglądały jak golasy z 95 roku chyba że dajesz jeszcze dach na czarno, lampy pomalujesz ja mam w czarnym macie zadbane i nie wyglądaj jak golasy ale Ty masz ciemne auto niech kolega robi jak chce ale wg mnie (a przecież ten temat po to jest, żeby wystawiać swoje opinie) lusterka na czarno=goły przedlift Dokładnie, ja pierwsze co robiłem u siebie to malowałem lusterka i wymieniałem klamki pod kolor Dziękuję za wsparcie
Rekomendowane odpowiedzi