Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hahaha to wy wszsyscy gazownicy/?? co robicie na a4klub??

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ----------

lamusy d*pa cicho bo wam tego ogórka w odbyt wsadze na zlocie jak sie spotkamy i bedziecie za***rdalac na golasa hhahaha

A ty to kto z choinki spadłeś. Widzę że poziom wypowiedzi u ciebie jest na bardzo wielkim poziomie:facepalm:

Opublikowano

wasz poziom to piaskownica sam zobacz jak masz mózg to zrozum pewne kwestie bo ja nic obrazliwego na poczatku nie napisalem i nikt mnie nie przekona ze gaz jest lepszy od benzyny

Opublikowano
... i nikt mnie nie przekona ze gaz jest lepszy od benzyny

nie widze aby ktos tak napisał...

Opublikowano

a czy ktos mowi ze gaz jest lepszy od beny?? poprostu obniza koszty poruszania sie samochodem a to czy mu szkodzi czy co to juz sprawa wlasciciela. ja mam gaz i nie mam nic mu do zarzucenia jezdzi pali malo nie bylo problemow a jak bym mial pomyslec ile to bym juz wydal na bene co wyjezdzilem na gazie litrow to a6 juz bym sobie kupil.

Opublikowano
to tak ciężko włożyć lpg i zbierać sobie kasę na c6?

Też o tym myślę. Na razie auto zostaje bo trochę muszę nim pojeździć. Tankując i jeżdżąc do pracy spala naprawdę dobrze. Za 30 euro gdzie litr paliwa tankuje po 1,67 E robię 250 KM ++, także naprawdę fajnie spala. We wrześniu będę na tydzień w Polsce więc zrobię chyba silnik, wrzucę brc i będę śmigał. A na C6 będę zbierał :naughty: Tutaj C6 czy B8 to norma :decayed: Chociaż fajnej B5 nie widziałem, może jedną pod pracą w ładnym pomarańczowym kolorze, mam zdjęcie więc mogę wrzucić :kox:

Opublikowano

no to wkladaj podtlenek ;p ja za 50 zl robie 200-250 km

Opublikowano

jak sie jezdzi jak emeryt to mozna zakladac

Opublikowano

50zł robisz 200-250km?

ja za 80 robie 250 moim AFN'em na witaminach :shock3: ale raczej nie blokuje drogi :wink:

Opublikowano

ja za 50zł to aż 120km zrobie :facepalm:

Opublikowano

ja niewiem bo zawsze do pelna tankuje ale pewnie gdzies tez tyle

zoomicon.gif

Opublikowano

50zł robisz 200-250km?

ja za 80 robie 250 moim AFN'em na witaminach :shock3: ale raczej nie blokuje drogi :wink:

mało realny wynik z tymi 250km za 50zł:decayed: no chyba że 5 i emeryt na 3tys w trase:kwasny: jak by tak pieknie paliły benzynki to nie podawali by że na pełnym baku robią 500km:banan: tylko jak traktory po 800 i wiecej:decayed:

Opublikowano

50zł robisz 200-250km?

mało realny wynik z tymi 250km za 50zł:decayed: no chyba że 5 i emeryt na 3tys w trase:kwasny: jak by tak pieknie paliły benzynki to nie podawali by że na pełnym baku robią 500km:banan: tylko jak traktory po 800 i wiecej:decayed:

ja swoim traktorem zrobiłem ostatnio na baku 1200 klocków :dance:

Opublikowano

zoomicon.gif

to zatankuj sobie ta benzyne do silnika spalinowego:facepalm: ja zrobilem ostatnio volvo v70 2.5td 1300kilosow na pelnym baku

Opublikowano
ja za 50zł to aż 120km zrobie :facepalm:

Uroki małych silników :naughty:

W niedzielę parę zdjęć cyknę i coś wrzucę, ciągle puma mnie prześladuje żebym wrzucił koło i gwinta, chyba tak zrobię :kox:

Opublikowano
to tak ciężko włożyć lpg i zbierać sobie kasę na c6?

Też o tym myślę. Na razie auto zostaje bo trochę muszę nim pojeździć. Tankując i jeżdżąc do pracy spala naprawdę dobrze. Za 30 euro gdzie litr paliwa tankuje po 1,67 E robię 250 KM ++, także naprawdę fajnie spala. We wrześniu będę na tydzień w Polsce więc zrobię chyba silnik, wrzucę brc i będę śmigał. A na C6 będę zbierał :naughty: Tutaj C6 czy B8 to norma :decayed: Chociaż fajnej B5 nie widziałem, może jedną pod pracą w ładnym pomarańczowym kolorze, mam zdjęcie więc mogę wrzucić :kox:

Mało Ci pali bo ją za 30 eu moim dieslem robię 300km a na baku to 600+++ więc junior jak Ty to robisz że na baku 1200km ? Gwint zarzuc ale jak chcesz nisko glebic to SS odpusc co nie z znaczy że jest zły, mi na przeglądzie tylne amory pokazały 37% przy obniżeniu 61cm od nadkola do podłoża. Lepiej Kw uzywke szukać

Opublikowano

Ingolstadt :wink:

20120811147.jpg

Telefonem robione :facepalm:

Opublikowano

ale koza:facepalm:

tam powinien być napis "Audi comfort park" wtedy by sie wszystko zgadzało:decayed:

Opublikowano
ale koza:facepalm:

tam powinien być napis "Audi comfort park" wtedy by sie wszystko zgadzało:decayed:

Patrząc na niektóre auta na polskich blachach co poruszają się po Niemczech mój rzęch nie jest najgorszy :decayed:

Opublikowano

Od Poniedziałku kolejny Polski Parch będzie śmigać tam:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...