WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Tomasz no do Tomiego chciałem jechać. Z drugiej strony to mój sąsiad więc po kosztach będzie.. audisan taką mam kiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ty masz poliftową S4 kierownicę a Mefjuuu ma przedliftową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audisan Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 mefjuuu to kto? czyli moja jest przedlift? eee to bieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ty masz POLIFTOWĄ a WhyMe ma PRZEDLIFTOWĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audisan Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 wstyd na całą Polskę taką gafę popełnić wybacz, ale jeszcze nie do końcą rozkminiam wszystkie tematy związane z B5 ale za pomoć dzięki serdeczne i oczywiście schłodzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 wstyd na całą Polskę taką gafę popełnić wybacz, ale jeszcze nie do końcą rozkminiam wszystkie tematy związane z B5 ale za pomoć dzięki serdeczne i oczywiście schłodzone ze słodyczy tylko czysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audisan Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 z mojej strony sobieski grejfrut i możemy zacząć edukacje o B5 ale koniec tego OF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Jaką byście felgę widzieli do mojego hebla? Na pewno biała ale jaki model? Zastanawiałem się nad felgami z mercedesa. Standardowo każdy wkłada z RS6 felgi a mi się one średnio podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Jaką byście felgę widzieli do mojego hebla? Na pewno biała ale jaki model? Zastanawiałem się nad felgami z mercedesa. Standardowo każdy wkłada z RS6 felgi a mi się one średnio podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Jaką byście felgę widzieli do mojego hebla? Na pewno biała ale jaki model? Zastanawiałem się nad felgami z mercedesa. Standardowo każdy wkłada z RS6 felgi a mi się one średnio podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Haha wiedziałem że tomasz się oburzy Puma ty nie znasz innej emotki jak facepalm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audisan Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 a co Ty masz za samochód? do b5 wg mnie to only http://img801.imageshack.us/img801/6969/34434363.jpg w polerce no ale to 18'' minimym, mniejszych na allegro nie widziałem w tym fasonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Haha wiedziałem że tomasz się oburzy Puma ty nie znasz innej emotki jak facepalm? Może i znam ale ona z reguły najlepiej pasuje do niektórych wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Avus - bardzo ladna fela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Chciałbym coś z rodziny "talerzy" i albo polerka albo na biało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 talerze mają swój czar mają też plusy (odpada malowanie zacisków) o gustach się nie rozmawia:jerk:- ale talerz powinien leżeć na stole ---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ---------- tylko polerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Jest jakaś koncepcja ale i tak nie będę wsadzał felg jak po wakacjach jak między czasie przyjadę na urlop z niemiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 I co z tym gwintem... jakiej to produkcji? Zmień tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Gwint jakiś NN, nie ma nic napisane. Nie umiem edytować tytułu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jak to nie umiesz musisz wejść w zaawansowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi