slepy Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 i Ty tak jeździsz bez ładowania? no to podziwiam Cię Czytanie ze zrozumieniem to coś takiego czego nie wyniosłeś z podstawówki trąbisz o braku ładowania od paru dni, i dalej tak jeździsz zamiast oddać auto mechanikowi, to czego ja tu nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 slepy napisałem już że na środę jestem umówiony z mechanikiem. A naładowałem wczoraj aku i było dobrze więc myślałem że coś mu tylko na chwilę odwaliło i działa normalnie, widocznie się myliłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 slepy napisałem już że na środę jestem umówiony z mechanikiem. A naładowałem wczoraj aku i było dobrze więc myślałem że coś mu tylko na chwilę odwaliło i działa normalnie, widocznie się myliłem.. szkoda poprostu auta, na takie mordowanie bez ładowania:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 jakie postojowe zapodałeś w nowe lampy coś ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Przecież on nawet H7 w długich nie ma:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 jakie postojowe zapodałeś w nowe lampy coś ciekawego? Zwykłe LED W5W Przecież on nawet H7 w długich nie ma:grin: Już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 też leda wrzuciłem ale zwykła nie smd i ma poświate niebieska już w dzień nawet nie chce myśleć co będzie po zmroku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 i Ty tak jeździsz bez ładowania? no to podziwiam Cię Czytanie ze zrozumieniem to coś takiego czego nie wyniosłeś z podstawówki czego sie tak ciskasz. to ty czytaj ze zrozumieniem "i Ty tak jeździsz bez ładowania?". to bylo pytnie retoryczne. jak takie odzywki bedziesz mial to nikt ci nie pomoze. a tak apropo. wiesz ze aku bedziesz mial do wyje*ania jak tak dalej bedzierobil i w zimie nic ci trzymac nie bedzie. jak ma prawidlowo samochod pracowac jak nie ma z kad produ wziasc. kompa uszkodzisz albo co innego to wtedy sie nauczysz. pozatym naszych samochodow na popych sie nie pali. juz byl taki jeden. wez miernik w lape i sprawdz czy laduje. sam wtedy rozwiejesz swoje watpliwosci i mechanikowi za diagnoze usterki nie bedziesz musial placic. a regulator czy caly altek wymienic bys mogl sam jak masz jakies pojecie i bys zaoszczedzil pare zloty. wiec przyhamuj bo po wiekszosci postow widac ze tylko ciskac sie umiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 w końcu ktoś wypowiedział się w tym temacie jak należy. BTW. kiedy gleba i koło wpada na to padło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 w końcu ktoś wypowiedział się w tym temacie jak należy.BTW. kiedy gleba i koło wpada na to padło? Po powrocie za granicy zobaczę jak się auto spisze, jak nie będzie problemów i będzie wszystko okej to zostaje i zbieram graty i na przyszły sezon będzie gotowe. Jak będą problemy będzie odmawiało posłuszeństwa to po powrocie sprzedam je i może B6 1.9 TDI tak myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Tomaszu z czego rżysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Tomaszu z czego rżysz? z tego że jak się nie poradzisz z 1,8T to tym bardziej z Tdi:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 dislok jest jeszcze bardziej drozszy w utrzymaniu. a ty nawet nie umiesz sprawdzic czy laduje czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Tomaszu z czego rżysz? z tego że jak się nie poradzisz z 1,8T to tym bardziej z Tdi:whistling: Nie chodzi o to. Po prostu chciałem mieć auto normalne do jazdy i w miarę oszczędne. Dużo czasu zostało i wszystko się może zmienić dislok jest jeszcze bardziej drozszy w utrzymaniu. a ty nawet nie umiesz sprawdzic czy laduje czy nie? Czy ktoś tu gada o ładowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 jaki ty jestes... nie bede sie wiecej wypowiadal. spojrz na swoja postawe i naucz sie wiazac rozne tematy w jedno. bo caly czas o tym mowimy. jakos inni rozumia tylko ty nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Pierdzielisz mi o jakimś ładowaniu od paru postów a ja wyraźnie powiedziałem że na środę jestem umówiony z mechanikiem i wsio. A ty ciągle gadasz o ładowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 w końcu ktoś wypowiedział się w tym temacie jak należy.BTW. kiedy gleba i koło wpada na to padło? Po powrocie za granicy zobaczę jak się auto spisze, jak nie będzie problemów i będzie wszystko okej to zostaje i zbieram graty i na przyszły sezon będzie gotowe. Jak będą problemy będzie odmawiało posłuszeństwa to po powrocie sprzedam je i może B6 1.9 TDI tak myślałem mógłbyś zostawić, bo masz ładną sztukę, w lakierze który rwie suty TDI tak jak chłopaki piszą, droższe w utrzymaniu w ch*j, a na 1.8T też można podziałać poza tym chciałeś do Battalionu a z B6 to może być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 b15 odrazu.. chcieć a móc to co innego , auto ładne i zadbane to ogarnij to co konieczne żeby służyło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 b15 odrazu.. chcieć a móc to co innego , auto ładne i zadbane to ogarnij to co konieczne żeby służyło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi