Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

WhyMe?

Rekomendowane odpowiedzi

i Ty tak jeździsz bez ładowania? no to podziwiam Cię:facepalm:

Czytanie ze zrozumieniem to coś takiego czego nie wyniosłeś z podstawówki :facepalm:

trąbisz o braku ładowania od paru dni, i dalej tak jeździsz zamiast oddać auto mechanikowi, to czego ja tu nie rozumiem?

slepy napisałem już że na środę jestem umówiony z mechanikiem. A naładowałem wczoraj aku i było dobrze więc myślałem że coś mu tylko na chwilę odwaliło i działa normalnie, widocznie się myliłem..

slepy napisałem już że na środę jestem umówiony z mechanikiem. A naładowałem wczoraj aku i było dobrze więc myślałem że coś mu tylko na chwilę odwaliło i działa normalnie, widocznie się myliłem..

szkoda poprostu auta, na takie mordowanie bez ładowania:wink:

jakie postojowe zapodałeś w nowe lampy coś ciekawego?

Zwykłe LED W5W :decayed:

Przecież on nawet H7 w długich nie ma:grin:

Już mam :decayed:

też leda wrzuciłem ale zwykła nie smd i ma poświate niebieska już w dzień nawet nie chce myśleć co będzie po zmroku...

i Ty tak jeździsz bez ładowania? no to podziwiam Cię:facepalm:

Czytanie ze zrozumieniem to coś takiego czego nie wyniosłeś z podstawówki :facepalm:

czego sie tak ciskasz. to ty czytaj ze zrozumieniem "i Ty tak jeździsz bez ładowania?". to bylo pytnie retoryczne.

jak takie odzywki bedziesz mial to nikt ci nie pomoze. a tak apropo. wiesz ze aku bedziesz mial do wyje*ania jak tak dalej bedzierobil i w zimie nic ci trzymac nie bedzie. jak ma prawidlowo samochod pracowac jak nie ma z kad produ wziasc. kompa uszkodzisz albo co innego to wtedy sie nauczysz. pozatym naszych samochodow na popych sie nie pali. juz byl taki jeden.

wez miernik w lape i sprawdz czy laduje. sam wtedy rozwiejesz swoje watpliwosci i mechanikowi za diagnoze usterki nie bedziesz musial placic. a regulator czy caly altek wymienic bys mogl sam jak masz jakies pojecie i bys zaoszczedzil pare zloty.

wiec przyhamuj bo po wiekszosci postow widac ze tylko ciskac sie umiesz.

w końcu ktoś wypowiedział się w tym temacie jak należy.

BTW. kiedy gleba i koło wpada na to padło? :wink:

Po powrocie za granicy zobaczę jak się auto spisze, jak nie będzie problemów i będzie wszystko okej to zostaje i zbieram graty i na przyszły sezon będzie gotowe. Jak będą problemy będzie odmawiało posłuszeństwa to po powrocie sprzedam je i może B6 1.9 TDI tak myślałem :naughty:

Tomaszu z czego rżysz? :buhaha:

z tego że jak się nie poradzisz z 1,8T to tym bardziej z Tdi:whistling:

Nie chodzi o to. Po prostu chciałem mieć auto normalne do jazdy i w miarę oszczędne. Dużo czasu zostało i wszystko się może zmienić :wink:

dislok jest jeszcze bardziej drozszy w utrzymaniu. a ty nawet nie umiesz sprawdzic czy laduje czy nie?

Czy ktoś tu gada o ładowaniu? :facepalm:

jaki ty jestes... nie bede sie wiecej wypowiadal. spojrz na swoja postawe i naucz sie wiazac rozne tematy w jedno. bo caly czas o tym mowimy. jakos inni rozumia tylko ty nie.

Pierdzielisz mi o jakimś ładowaniu od paru postów a ja wyraźnie powiedziałem że na środę jestem umówiony z mechanikiem i wsio. A ty ciągle gadasz o ładowaniu :facepalm:

w końcu ktoś wypowiedział się w tym temacie jak należy.

BTW. kiedy gleba i koło wpada na to padło? :wink:

Po powrocie za granicy zobaczę jak się auto spisze, jak nie będzie problemów i będzie wszystko okej to zostaje i zbieram graty i na przyszły sezon będzie gotowe. Jak będą problemy będzie odmawiało posłuszeństwa to po powrocie sprzedam je i może B6 1.9 TDI tak myślałem :naughty:

mógłbyś zostawić, bo masz ładną sztukę, w lakierze który rwie suty :decayed: TDI tak jak chłopaki piszą, droższe w utrzymaniu w ch*j, a na 1.8T też można podziałać :wink: poza tym chciałeś do Battalionu a z B6 to może być ciężko :wink:

b15 odrazu.. chcieć a móc to co innego , auto ładne i zadbane to ogarnij to co konieczne żeby służyło..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...