junior_tdi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 TDI POWER Chcesz stanąć na kreskę? lunty by dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 co Ty nie powiesz:shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 No ale powiedźcie sami że to nie ma sensu. Przejazd tam i spowrotem to około 800 zł. Zjeżdżając 2 razy w miesiącu bym ocipiał. A tak koszta się zmniejszą, po za tym mam ochotnika który chce dorzucić do auta A z czasem będą pieniądze na wyciągnięcie caddyka z szopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No ale powiedźcie sami że to nie ma sensu. Przejazd tam i spowrotem to około 800 zł. Zjeżdżając 2 razy w miesiącu bym ocipiał. A tak koszta się zmniejszą, po za tym mam ochotnika który chce dorzucić do auta A z czasem będą pieniądze na wyciągnięcie caddyka z szopy za 800zl ile km robisz przy jakiej predkosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 800 km mam do Polski. Za 400 zł w jedną stronę bez problemu. Ostatnio jak jechałem to zatankowałem 465 zł i jak przyjechałem na miejsce to komputer pokazywał na 150 km paliwa czyli nie ma źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 800 km mam do Polski. Za 400 zł w jedną stronę bez problemu. Ostatnio jak jechałem to zatankowałem 465 zł i jak przyjechałem na miejsce to komputer pokazywał na 150 km paliwa czyli nie ma źle.malo Ci pali jak na benzyne bo ja 1200km km mam do polski i leje 2 baki diesla i w pl musze dotankowac za 100pln i zostaje na jakie 50km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 800 km mam do Polski. Za 400 zł w jedną stronę bez problemu. Ostatnio jak jechałem to zatankowałem 465 zł i jak przyjechałem na miejsce to komputer pokazywał na 150 km paliwa czyli nie ma źle. Mało Ci pali:whistling:ja dieslem przy prędkościach 160-180km/h robię około 850-900km czyli płacę około 380zł więc naprawdę niskie spalanie masz w tej benzynie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No ja latam miedzy 170-190 a nawet ponad 200 go gonie chyba ze leci na tempomacie 150km ale i tak malo pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No ta, ale miasto + trochę szalenia to jak woda leci W trasie jestem zadowolony nawet. Czytałem co do mojego stukania w silniku to wychodziło by na hydropopychacze. Możliwe czy raczej nie? Ewentualny koszt wymiany itd. Jak się tanio uda to zrobić, to wrzucam gaz i koła i zostaje auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No ta, ale miasto + trochę szalenia to jak woda leci W trasie jestem zadowolony nawet. Czytałem co do mojego stukania w silniku to wychodziło by na hydropopychacze. Możliwe czy raczej nie? Ewentualny koszt wymiany itd. Jak się tanio uda to zrobić, to wrzucam gaz i koła i zostaje auto. Ale ty jesteś zmienny Gdybym Cię nie znał ze spota to bym pomyślał, że kobieta :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 takie małe spalanie bo jeździ jak pipka do 100km/h i w dodatku za Tirami:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Powtarzam po raz enty, sprawdź CIŚNIENIE OLEJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Powtarzam po raz enty, sprawdź CIŚNIENIE OLEJU Po co łatwo jak ciężko też idzie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Powtarzam po raz enty, sprawdź CIŚNIENIE OLEJU Po co łatwo jak ciężko też idzie:wink: No właśnie to widzę, ciężko podjechać do mechanika i podpiąć przyrząd pomiarowy, lepiej jest wymienić pół głowicy i płakać potem że to 1.8T dalej się sypie A założę się że smok pompy oleju jest zayebany, olej do bani i masz babo placek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Pucuś spokojnie Przyjadę do PL od razu odstawię do dobrego mechanika i zobaczymy co jest grane. Pod komputer jak podpinałem żadnych błędów nie wykazywało. Też coś właśnie czytałem że to wina ciśnienia oleju może być. Przy okazji wymienię olej na motula. I tak na pewno do października będę jeździł a co dalej to czas pokażę. Tymczasem dziwki, konserwy i muzyka bez przerwy. Ahoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tymczasem dziwki, konserwy i muzyka bez przerwy. Ahoj No jasne lepiej kasę rozwalić zamiast auto do ładu doprowadzić:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tymczasem dziwki, konserwy i muzyka bez przerwy. Ahoj No jasne lepiej kasę rozwalić zamiast auto do ładu doprowadzić:facepalm: Ma hajs to musi sobie ulżyć za wszystkie czasy w szwabiarni:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tymczasem dziwki, konserwy i muzyka bez przerwy. Ahoj No jasne lepiej kasę rozwalić zamiast auto do ładu doprowadzić:facepalm: taak dziwki, konserwy, muzyka i szczur w pokoju:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi