Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no autko masakra bity przód to pewne na pierwszy szczał potem zawieszenie stan opłakany,strasznie się tłukło ( 1 czy 2 wahacze chciał dać i zadowolony ), coś nie równo silnik chodził i świsty były, słabo jechało jako na 1.8T a już jeździłem troszkę takimi, lakier do poprawki środek zaniedbany brak radia, fis wypalony, ogólnie 400 km w jedną stronę napaliłem się bo zdjęcia fajne a jak zobaczyłem ten plac gościa to h*j mnie trafił masakra autko ujebane całe w gównie tona kurzu ledwo odpalił, 5 minut z jazdą oddałem kluczyki a gościu mówi mi że może bym za 7000 zł bym kupił a ja do niego że jak bym miał lawete to za 5000 zł bo bał bym sie jechać autem przez pół polski na prawdę w h*ja mnie zrobił ze duże zainteresowanie że jak nie przyjadę to pójdzie a potem jak to wszystko zobaczyłem to się zgasiłem :naughty: ale widzę że już jakoś wygląda dużo robiłeś mechanicznych rzeczy przy nim jestem ciekawy i zaile kupiłeś ???

Przyjechałem autko umyte i wycackane w miarę. No nie powiem bo raczej auto nie zadbane było, na dzień dobry poszła do wymiany turbina, stara była pęknięta w pół i luzy miała. Rozrząd sam się prosił na wymianę, do tego oleje i filtry. Kolejnym krokiem był napinacz z łańcuchem. Wpadły nowe świece a takie tam drobiazgi. Trochę wpadłem ale napalonemu na auto nie wytłumaczysz. Gość do tego oszukał mnie na ubezpieczeniu, kupiłem u niego ubezpieczenie za 150 zł, dał mi kwitek. Po miesiącu dostałem telefon z liberty direct że muszę zapłacić 119 zł za ubezpieczenie. Dzwoniłem do niego wypierał się itd. Bity i malowany z każdej strony to nawet nie mówię, jak zmieniałem lampy na polify, to stare lampy od spodu uwalone na niebiesko, czyli ktoś szybko pomalował i poskładał. Klima nie działała co się okazało, i zawieszenie wywalone. Faktycznie dał 3 wahacze co się okazało nie te były do wymiany. Wymieniłem te które były najbardziej uszkodzone i od jakiegoś czasu znowu wali. Wtopa z autem ale jakoś doprowadziłem to do stanu. Chciałem zaoszczędzić na aucie i tak wyszło że włożyłem drugie tyle co kupno. Nigdy nie kupię już auta od handlarza tym bardziej w gubinie :whistling:

Samo zycie :wink: , po fotach widac ze autko trafilo w dobre rece :decayed:. Moj tez byl od handlarza i troche sie wsadzilo ale nie zaluje. Wiem co mam i czym sie poruszam. Nie oszukujmy sie, kupujac autko kilkunastoletnie zawsze trzeba sie liczyc z tym ze bedzie trzeba w nim grzebac i w pewnym sensie o to chodzi :wink:

pzdr

No dzięki kolego i również miliona kilometrów życzę.

Po dzisiejszym spocie chłopaki dali do myślenia żebym zostawił audika i go zrobił. Sam nie wiem co mam dalej robić, ten tydzień trochę zawalony więc od przyszłego będziemy działać.

Opublikowano

No pewnie wsadziłeś już sporo pracy i serca troszkę nerwów ale ogólnie to podziwiam za wytrwałość zostaw autko i dopieść a na pewno nie pożałujesz :naughty: ja w końcu kupiłem 2.8 z małym wyciekiem ale sprawa poszła jedynie o uszczelkę autko lekko puknięte w zderzak, błotnik i drzwi, ale gościu powiedział nie ściemnił a też autko przez komis hehe :naughty: wiadomo teraz tarcze wymieniłem bo były tragiczne zero hamowania i powoli mody idą jakoś bestia powoli powoli wygląda i to cieszy :naughty:

będę obserwował twoje poczynania szerokości i oby jak najmniej awarii :decayed:

Opublikowano

co powiedział klient?

Opublikowano
co powiedział klient?

to już ktoś był?:decayed:

Opublikowano
co powiedział klient?

Rano jak dzwonił powiedział że jak jego ojciec skończy prędzej pracę to przyjedzie dzisiaj a jak nie to jutro. Zadzwonił o 16 że przyjedzie jutro :decayed: Wsadzę na szybko pipercrossa, jak usłyszy te turbo to.. :grin::grin:

Opublikowano
co powiedział klient?

Rano jak dzwonił powiedział że jak jego ojciec skończy prędzej pracę to przyjedzie dzisiaj a jak nie to jutro. Zadzwonił o 16 że przyjedzie jutro :decayed: Wsadzę na szybko pipercrossa, jak usłyszy te turbo to.. :grin::grin:

łeee to jak przyjedzie z młodym to go przewieź od ronda do ronda i będzie brał:grin:

Opublikowano

Przemyślałem wszystko na spokojnie, wiem że po raz kolejny wymyślam i wg ale audi zostaje ze mną. Dzisiaj jadę odebrać felgi a resztę zaczynam rzeźbić na nowy tydzień. Będzie wielkie rezanie i to ostateczna decyzja :kox:

http://a4-klub.pl/kupie-23/potrzebuje-pare-rzeczy-248889/#post3079920 :kox:

Opublikowano

Mam rolete, nie czarną ale jak dobrze pogadasz to pomyślimy za to nad cena, całą wiązkę audio też mam, nie wiem z jakiego auta dokładnie ale powinna pasować, tylko że w zestawie ze skrzynką nokii oddzielnie nie sprzedam

Wysłano z HTC EVO 3D X515m z użyciem Tapatalk

Opublikowano
:shock3:

Sami gadaliście żeby zostawić :decayed: Przyszły tydzień robimy program i zamykamy wszystko gazem BRC :jerk:

Mam rolete, nie czarną ale jak dobrze pogadasz to pomyślimy za to nad cena, całą wiązkę audio też mam, nie wiem z jakiego auta dokładnie ale powinna pasować, tylko że w zestawie ze skrzynką nokii oddzielnie nie sprzedam

Pokaż jak to wygląda, pisz na pw

Opublikowano

Sami gadaliście żeby zostawić :decayed: Przyszły tydzień robimy program i zamykamy wszystko gazem BRC :jerk:

po co brc?

Opublikowano

po co brc?

Nie rozumiem twojego zapytania. Po to żeby zmniejszyć koszty podróży. Chyba że chodzi ci o instalację :eusathink:

Opublikowano

Bleee nie quattro, ja bym sprzedał słaba baza do modow :facepalm::decayed:

Opublikowano

tak o instalację, czemu brc? a nie stag 300? śmigam na stagu i nic się nie dzieje, gdzie będziesz chciał montować instalację?

Opublikowano

Kłatro się dorobi :decayed::decayed:

tak o instalację, czemu brc? a nie stag 300? śmigam na stagu i nic się nie dzieje, gdzie będziesz chciał montować instalację?

Nie wiem jeszcze gdzie. Polecasz coś? Ile taka instalacja?

Opublikowano
Gdzie ty program za tydzien robisz?

Nie wiem jeszcze gdzie. A co polecasz? Myślałem nad Ecu, Digitun albo Dynosoft :whistling:

Opublikowano

ja w Koszęcinie zakładałem, nie wiem jaki koszt do 1,8T, pewnie około 2200:wink:

Opublikowano

ja w Koszęcinie zakładałem, nie wiem jaki koszt do 1,8T, pewnie około 2200:wink:

Tomaszu a orientujesz sie ile moze kosztowac nowa instalacja stag 300 do 2.8 V6 ?

Opublikowano

Tomaszu a orientujesz sie ile moze kosztowac nowa instalacja stag 300 do 2.8 V6 ?

pewnie nie wiele więcej niż 2600-2800zł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...